Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, akinek nem számít a szexi fehérnemű?
Vegyél fel mamabugyit. Hátha arra reagál
Ha meg még friss a dolog, valószínűleg inkább az érdekli, mi van alatta...
Nem mindenki egyforma. Nekem anélkül fel sem áll rendesen ha nincs egy kis játék egy fincsi bugyival szex előtt. Igaz nekem durva bugyifétisem van.
30F
Most kezdek megijedni...
Eddig azt hittem az a természetes ,hogy minden férfi bukik a szexi fehérneműkre!?!
Szóval akkor most velem lehet a gond? Nem vagyok beteg/perverz ,de én mindig is szerettem ha volt barátnőimen volt valami (csipkésbugyi ,combfix...) Most komolyan, én lennék beteg?
Van olyan pasi aki csak a szexre koncentrál, és messzemenőkig nem érdekli mi van Rajtad. De van aki ugyan nem jegyzi meg, de az összkép beindítja.
A pasik - legalább annyira mint a nők- változó igényűek. Ami egyiket beindítja a másikat hidegen hagyja.
Ha nem vagytok még komoly kapcsolatban (de azért voltatok párszor együtt :) ) még nem tudhatod,hogy ennek a srácnak mi tetszik, mire izgul.
Ha majd komolyabb lesz a kapcsolat :) bizonyára kitapasztalod, vagy egyszerűen kérdezd meg.
Én sosem vennék fel olyan szexi darabot amiben nem érzem jól magam és előnytelen csak azért mert a pasimnak ez bejön. Bár tudom, ez nem helyes, de ez van.
Hát 1 kis pipázás vagy ha kézzel játszik a leányzó sokkal nagyobb önbizalmat ad mint az, hogy mi van rajta..
Hiába vesz fel akármit ha csak várja, hogy történjen a csoda.
1 idő után uncsi lesz a Sex ha nem aktív.
Persze ha ehhez még a csomagolás is jó na akkor az tényleg emlékezetes marad.
De alapvetően nekem az számít hogyan áll a dolgokhoz nem az ami rajta van.
Szeretem a csinos, sexy fehérneműket is de magában ez semmire sem garancia.
Ha lapos az együttlét nincs ami felkorbácsolja csak 1 darab textil az akkor 1 lapos szürke Sex lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!