Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan férfi, akinek nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi, akinek nem számít a szexi fehérnemű?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel nincs még kimondva a "komoly kapcsolat",de már többször is voltunk együtt.Minden alkalommal valami szexi tanga/ francia bugyi van rajtam, és soha nem reagál rá semmit. Mintha észre sem venné. Van, akinek ez nem számít?
2018. máj. 18. 22:13
 1/9 MessorKing18 ***** válasza:
Nekem nem számít.
2018. máj. 18. 22:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél fel mamabugyit. Hátha arra reagál

Ha meg még friss a dolog, valószínűleg inkább az érdekli, mi van alatta...

2018. máj. 18. 22:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt dolgom ilyen pasival. Nem reagalt ra semmit inkabb csak gyorsan lehuzta. Eszre sem vette.
2018. máj. 18. 22:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem mindenki egyforma. Nekem anélkül fel sem áll rendesen ha nincs egy kis játék egy fincsi bugyival szex előtt. Igaz nekem durva bugyifétisem van.

30F

2018. máj. 18. 22:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Pl a barátom igen. Cél h minél gyorsabban lekerüljön minden rólam...észre sem veszi. Kár volt annyi pénzt rááldozni mire rájöttem h felesleges :/
2018. máj. 18. 23:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Most kezdek megijedni...

Eddig azt hittem az a természetes ,hogy minden férfi bukik a szexi fehérneműkre!?!

Szóval akkor most velem lehet a gond? Nem vagyok beteg/perverz ,de én mindig is szerettem ha volt barátnőimen volt valami (csipkésbugyi ,combfix...) Most komolyan, én lennék beteg?

2018. máj. 19. 01:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Nemrég meglepték a párom... csipke szexi ruha alatta szexi megtartó tanga ...... láttam h meglepődött amikor belépett... azt gondoltam hogy nagyon be fog vasalni tőle! De semmi, azt sem mondta csinos vagyok! Mintha ugyan az a szitu lenne mint máskor! Óriásit csalódtam benne mert azt hittem le szaggatja rólam! Ésöszimtén nagyon haragudtam rá Utana.....
2018. máj. 19. 02:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Van olyan pasi aki csak a szexre koncentrál, és messzemenőkig nem érdekli mi van Rajtad. De van aki ugyan nem jegyzi meg, de az összkép beindítja.

A pasik - legalább annyira mint a nők- változó igényűek. Ami egyiket beindítja a másikat hidegen hagyja.

Ha nem vagytok még komoly kapcsolatban (de azért voltatok párszor együtt :) ) még nem tudhatod,hogy ennek a srácnak mi tetszik, mire izgul.

Ha majd komolyabb lesz a kapcsolat :) bizonyára kitapasztalod, vagy egyszerűen kérdezd meg.

Én sosem vennék fel olyan szexi darabot amiben nem érzem jól magam és előnytelen csak azért mert a pasimnak ez bejön. Bár tudom, ez nem helyes, de ez van.

2018. máj. 19. 10:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát 1 kis pipázás vagy ha kézzel játszik a leányzó sokkal nagyobb önbizalmat ad mint az, hogy mi van rajta..

Hiába vesz fel akármit ha csak várja, hogy történjen a csoda.

1 idő után uncsi lesz a Sex ha nem aktív.

Persze ha ehhez még a csomagolás is jó na akkor az tényleg emlékezetes marad.

De alapvetően nekem az számít hogyan áll a dolgokhoz nem az ami rajta van.

Szeretem a csinos, sexy fehérneműket is de magában ez semmire sem garancia.

Ha lapos az együttlét nincs ami felkorbácsolja csak 1 darab textil az akkor 1 lapos szürke Sex lesz.

2021. máj. 30. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!