Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér nők nem szégyenkeznek a testalkatuk miatt?
Soha nem bántottam egyretlen vékony 3mbert se azért, mert én kövér vagyok. Miféle nyomorult gondolkodás ez, hogy a kövérek bántják a vékonyakat, de a vék9nyak azok szentek? Meh.
Nem szégyenkezem. Egyszerűen csak megkerestem azt az embert, akinek így is tetszem.
Én egy autoimmun betegségnek köszönhetően elég sokat szedtem fel magamra. Régen sem voltam sovány, de mióta van ez a baj, azóta enyhén szólva sem vagyok vonzó testalkatú.
Sokat sportolok, egészségesen étkezem, nem vagyok tunya, se lusta, se zabagép. Annyi a bibi, hogy a “rendszerhiba” miatt képtelen vagyok a fogyásra, csak szinten tartani tudom a súlyom.
Ám aki rámnéz, ezt nem látja. Ő csak azt látja, hogy dagadt vagyok. Általában az emberek fejében ilyenkor az a kép jelenik meg, hogy henyélek a fotelban és sült krumplit zabálok hamburgerrel, pizzával meg lasagne-val.
Az eszükbe sem jut, hogy milyen lelki kínokat élhetek át a súlyom miatt, holott nem tehetek róla.
És 10 emberből 1 általában hangot is ad a véleményének. Ez azt jelenti, hogy napont a legalább egyszer meg vagyok alázva az utcán, vagy bárhol.
Önbizalmam az nincs. Éppen ezek miatt az emberek miatt.
Strandon nem voltam már a középiskola óta, és ennek már 17 éve.
Férfival nem kezdtem 2006 óta.
Hogy szégyenkezem-e a testalkatom miatt?
A válaszom határozott IGEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!