Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felizgat, hogy elhízott a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felizgat, hogy elhízott a barátnőm! Van aki érzett már így?

Figyelt kérdés

Rövid időn belül legalább 10 kilót hízott, pedig korábban is ducika volt. Ő bosszankodik rajta és fogyózna. Támogatnom is kell benne, de egyelőre nem bírok magammal: sokkal szexibb lett, hogy még kövérebb!

Valakivel volt már hasonló?

2018. máj. 16. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
100 kilós nőre nem izgul valaki?
2018. máj. 16. 15:43
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
Nem minket nem izgat a hízás fetisshh. Pláne nem a kóros elhízás.
2018. máj. 16. 16:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem írt kilót, lehet eddog volt rajta 5 kiló felesleg, most lett 15. Az nem kóros elhízás, a kóros a 120-140 kiló körüliek, akik már billegve járnak, 2 lépést nem tudnak futni. Gondolkozzunk már. Látatlanban ilyeneket írni. Sok pasit izgatnak a husis csajok, és mindenki el tudja dönteni, hogy ki tetszik neki, és nem kell ebbe beleszólni.
2018. máj. 17. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Persze volt már nagyon élveztem
2018. máj. 17. 15:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Az én egyik exem kb. 60 kilóról hízott 80-ra. Akkor megszakadt a kapcsolat (más okokból), aztán évekkel később tovább hízott 100-ra. Újra találkoztunk, és isteni volt a szex :)Azóta már - sajnos - visszafogyott.

A másik, h a jelenlegi barátnőm régen nagyon kövér volt, 130kg körüli. Mikor találkoztam vele, kb. 90-re le volt fogyva, mostanáig meg szinte teljesen visszahízott. Egy darabig élveztem.. Kezdek gondodkodni rajta, hogy már túlzott mértékű ez az elhízás, és fogynia kellene.

26/F

2018. máj. 17. 16:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tetszenek a teltebb nők 100+ kg kategóriában.
2018. máj. 19. 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is hízott majd' 20 kilót mióta együtt vagyunk, pedig ő is duci volt már előtte is, de nekem is így még jobban tetszik, és nem bánom, ha még tovább hízik.
2018. máj. 22. 06:56
 8/8 anonim ***** válasza:

A barátnőm átlagos volt, de nekem túl vékony, így hízlalni kezdtem. Ha nem volt éhes én sem ettem, így kénytelen volt enni. Sokszor vittem édességet is, így 15-20 kilót hízott mellettem.

Élveztem, hogy 70 kilós lett, a ruhái rá sem mentek vagy feszültek, hogy hurkái lettek.

Ő nem tudott róla, hogy direkt tömöm, de iszonyatosan felizgatott, hogy végig tudtam nézni, ahogyan általam hízik és dagad.

Aztán már magától is sokat evett és most 82 egyelőre.

Neki nem tetszik, de örülnék, ha még kövérebb lenne.

2021. szept. 4. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!