Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valakit felizgat ez aki be is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakit felizgat ez aki be is vallja?

Figyelt kérdés

Több ilyen jellegű kérdés volt de valahogy mindig férfiak válaszolnak vagy olyanok akik nőnek adják ki magukat.

Nőket is tudja izgatni a chatsex vagy általában titeket hidegen hagy vagy csak a párotokkal csináljátok?

2018. máj. 8. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Izgatja őket is ha mélyen a zsebedbe nyúlsz érte.
2018. máj. 8. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én magyon utálom. hosszu évekig probáltam társat keresni, többek közt neten is, és az ottani ffiak nagy része csak csetelni akar, főleg a szexröl. Annyira unalmas,mikor már a tizedik jön elö szex témával a második mondat után, és erőlteti a szexuális tartalmu csetelést. Én megutáltam miattatok. Pedig még az elején jo pofa is volt, de a hülye erölködésetekkel elveszitek a nök kedvét.
2018. máj. 8. 18:36
 3/6 A kérdező kommentje:
sajnálattal olvasom
2018. máj. 8. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan pasi csinalja akihez vonzodom akkor attol nagyon be tudok izgulni. Utana alig varom hogy szexeljunk. Szex elott rendkivul fel tud tuzelni.;D
2018. máj. 8. 19:27
 5/6 fannika29 ***** válasza:
100%
Nőknek is nagyon tud tetszeni az ilyen.. :)
2018. máj. 8. 23:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Az a baj ezzel, hogy 1.000.000 férfi jut 1000 nőre. Aztán a sok férfi annyira besokallt már a kudarctól, hogy már nem is igazán érdekli hogy kultúrember legyen.

A másik fő probléma pedig az, hogy a szerencsétlen férfiak nyakába zúdították ezt a kendőzetlen szexizmust, így szinte percenként gondolnak a szexre. Valójában a férfiakat lealacsonyították egy kétlábonjáró ivargerenda kategóriának, mivel mindenhol az ösztöneiket ostromolják a plakátokkal, reklámokkal, trendekkel, történetekkel...stb.

Szóval a férfiak reggeltől-estig csak dugnának valami jó nőt... és itt azt hiszem véget is ért a sztori.

2018. máj. 13. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!