Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér nők nem szégyenkeznek a testalkatuk miatt?
Zsírban sül a jo kolbász :)
Szerintem nem kell szégyenkeznie egyik nőnek sem én utálom a csontkollekciokat egy nőn legyen mit fogni.
Én vékony vagyok, és nem hiszem hogy szégyenkezniük kéne a husibb nőknek, mint ahogy itt egy korábbi válaszoló írta, az a jó ha van mit fogni rajta. Viszont azt nagyon utálom mikor ezek a nők, vagy gyakoribb esetben a pasik csontkollekciónak hívják a vékony nőket. Nem értem, az egy dolog hogy valakinek a husi jön be, de miért kell leszólni a másikat? Én sose szóltam le senkit a testalkata miatt....
21/L
"Viszont azt nagyon utálom mikor ezek a nők, vagy gyakoribb esetben a pasik csontkollekciónak hívják a vékony nőket. Nem értem, az egy dolog hogy valakinek a husi jön be, de miért kell leszólni a másikat? Én sose szóltam le senkit a testalkata miatt...."
Ez fordítva is így van.Az emberek többsége még mindig nem nőtt ki az óvodás csúfolkodásból.Valamiért ez perverz örömet okoz náluk.Bár lehet az van mögötte, sőt sokszor tényleg így van, hogy addig se kell a saját nyomorúságukkal foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!