Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire jogos, ha egy férj nem kívánja a feleségét mert kövér?
Egyik pasi ismerősömről van szó. A feleségével 9 éve vannak együtt, és olyan háromnegyed éve házasok. Most eléggé válságban van a kapcsolatuk. A feleség felszedett vagy 20-30 kilót. A férj nem kívánja, nem izgul rá. Ez ellen nem tud tenni. A feleségnek többször utalt, célozgatott arra, hogy őt ez mennyire zavarja, de a feleség azt mondta neki, ez őt nem érdekli és szeresse őt így is. De a feleség többször szemére vetette már a férjnek, hogy nem élnek nem életet (a férj magán szokott segíteni).
Nemrég kiderült az is, hogy a feleségnek szeretője van (az egyik kollégája). Lebukott, akkor azt ígérte hogy kidobja a szeretőjét, egy ideig így is volt de kiderült megint találkozgatnak. Közben férj sose csalta meg a feleségét.
És hangsúlyozom, a feleség nem szült gyereket, soha nem is volt terhes, nem tudom mitől hízott el (és ismerem a feleséget is, sose volt igazán törékeny alkat, régebben is kissé husos, duci volt, most kifejezetten kövér).
Most melyikük érvelése jogos? Melyiküknek van igaza? A férjnek aki nem kívánja a feleségét mert kövér, vagy a feleségnek aki szerint így is szeretnie kéne őt?
Habár nem feltétlen arról van szó, hogy nem szereti, hanem arról, hogy testileg nem vonzódik hozzá.
Azzal ne jöjjön senki, miért nem valamelyikük írta meg a kérdést, ők biztos nem fogják, én pedig szeretném tudni a választ a kérdésemre.
Ja, és 35/F és 33/N
Ha sosem volt vékony a nő, akkor a pasinak mire fel a nagy szája? Hiszen alapból így jöttek össze.
Egyébként meg ha a pasi folyton azt mondogatja neki hogy kövér, akkor nem csodálom hogy szeretőt tartott.
Egy nőnek se esik jól ha ledagizzák.
Az, hogy valaki kívánja-e a másikat (akár elhízva, akár normál testsúllyal), nem akarás, nem szándék kérdése, szóval szerintem annak sincs sok értelme, hogy jogosnak vagy nem jogosnak minősítsük.
Amit viszont nem értek ebben a történetben, az az, hogy a 20-30 kiló nyilván nem az elmúlt 3/4 évben csúszott fel a nőre, szóval ha fizikailag, szexuálisan már nem volt vonzó a férfi számára, akkor mégis miért vette feleségül?
Egy-ketten félreértitek. Ki mondta hogy nagy a szája? Igaz hogy a csaj sose volt vékony, de a mostani állapotához képest (hisz én láttam régen is és mostanában is) elég nagy a különbség.
Azt honnan veszitek, hogy lekövérezte a feleségét? Hol írtam ilyet? Nekem srác annyit mondott, hogy UTALT rá, CÉLOZGATOTT rá többször, hogy őt zavarja, hogy ennyire megváltozott.
Most akkor szerintetek ha valakinek túlsúlyossá válik a párja, csak ez az egyféle hangnem létezik, hogy ''hú de kövér vagy''? Meg lehet beszélni nyugodtan is.
Ez az amit a srác próbált.
És a nej még terhesség vagy gyerek mögé se bújhat.
Ezen kívül másik nőismerősöm, aki mindig vékony volt, elhízott a gyerek miatt, mégis visszafogyott (nem azonnal), most majdnem ugyanolyan.
Nem tudom, a neje mikor hízott el, vagy mennyi idő alatt.
(Nem tartottam velük végig kapcsolatot).
Az, hogy miért vette feleségül....A srác hülyesége, a csaj erőltette meg annak szülei, unszolták ha már ennyi ideje együtt vannak házasodjanak össze. Amúgy is gondok voltak kapcsolattal, a csávó azt remélte hogy ha elveszi akkor majd megjavulnak a dolgok (nem így lett, és meg is bánta már az esküvőt).
ez a felállás szerintem elég gyakori eset-ha a megcsalásos rész most nem vesszük ide-legalábbis én elég sok hasonlót ismerek.
ahogy én látom mind a két fél hibás.
a nő azért mert igénytelen és egészségtelen.
plusz ilyen megjelenéssel a partnerét is lejáratja.
a férfi pedig azért mert akkora papucs,hogy tolerálja ezt az állapotot meg hogy rejszolásra van kárhoztatva mikor nővel él.
és mert lenézi saját magát,vagy sokszor inkább lusta, elkönyveli hogy nem találna jobbat úgy se.
undorító emberek az ilyenek,mind a ketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!