Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire jogos, ha egy férj nem kívánja a feleségét mert kövér?
Egyik pasi ismerősömről van szó. A feleségével 9 éve vannak együtt, és olyan háromnegyed éve házasok. Most eléggé válságban van a kapcsolatuk. A feleség felszedett vagy 20-30 kilót. A férj nem kívánja, nem izgul rá. Ez ellen nem tud tenni. A feleségnek többször utalt, célozgatott arra, hogy őt ez mennyire zavarja, de a feleség azt mondta neki, ez őt nem érdekli és szeresse őt így is. De a feleség többször szemére vetette már a férjnek, hogy nem élnek nem életet (a férj magán szokott segíteni).
Nemrég kiderült az is, hogy a feleségnek szeretője van (az egyik kollégája). Lebukott, akkor azt ígérte hogy kidobja a szeretőjét, egy ideig így is volt de kiderült megint találkozgatnak. Közben férj sose csalta meg a feleségét.
És hangsúlyozom, a feleség nem szült gyereket, soha nem is volt terhes, nem tudom mitől hízott el (és ismerem a feleséget is, sose volt igazán törékeny alkat, régebben is kissé husos, duci volt, most kifejezetten kövér).
Most melyikük érvelése jogos? Melyiküknek van igaza? A férjnek aki nem kívánja a feleségét mert kövér, vagy a feleségnek aki szerint így is szeretnie kéne őt?
Habár nem feltétlen arról van szó, hogy nem szereti, hanem arról, hogy testileg nem vonzódik hozzá.
Azzal ne jöjjön senki, miért nem valamelyikük írta meg a kérdést, ők biztos nem fogják, én pedig szeretném tudni a választ a kérdésemre.
Ja, és 35/F és 33/N
Bevallom, pár hozzászólás azért kissé ledöbbentett.
Persze ha kritikus lennék se vegye mindeki magára.
Írta valaki a házasságot. Ez nem akkor kezdődött. Már azelőtt gondok voltak a kapcsolattal, szerintem hiba volt összeházasodni.
Valaki írta azt, valami ismerőse meghízott betegség miatt de a párja így is elfogadta és szerette.
Nos, az hogy szeretek valakit, és az, hogy vonzódom szexuálisan valakihez, az két teljesen különböző dolog. A nőknél lehetséges máshogy működik, de a ffiak inkább külön tudják választani.
Amúgy igen, lehet számos pasi azt mondja, én bárhogyan szeretem a páromat, akár kövéren is, de nem teszik hozzá (akkor se ha így van) hogy de nem kívánom szexuálisan.
A betegség az egy másik dolog, de a feleségről nem tudom, mitől hízott el. Mivel kijelentette a férjének, hogy őt nem érdekli a súlya, ha betegség miatt is lenne, szerintem arra se lenne hajlandó hogy legalább orvoshoz menjen kideríteni, mitől gyarapodott a súlya.
Azért legalább az egészségnek fontosnak kellene lennie, ha már az nem érdekli, hogy néz ki.
Habár magában a kövérség jár kockázatokkal (fájó ízületek, magas vérnyomás, belső szervek elzsírosodása, stb.)
Azon kívül valljuk be, egy kövér ember látványa nem szívderítő. Gondolom voltak itt női hozzászólók is, szerintem nekik se lenne lelkesítő ha a fitt és sportos lovagjuk hirtelen felhízna 150-200 kilóra.
Egy kövér emberrel (legyen nő vagy férfi) nem lehet élmény lefeküdni. A kövérek többet izzadnak, nem bírják sokáig, hamar kifullandnak, bepállik a bőrük, sorolhatnám.
Aki nagyon elítélte a cimborámat szerinte ő hibája neje megcsalta, kérdezem, ők rágerjednének egy kövér emberre?? Vagy tudnának szexelni egy kövérrel??
Az hogy valaki mire izgul, azt nem lehet szabályozni (abban egyet értek).
Mind mások vagyunk, valakinek ez bejön, van akinek az.
A spanomnak mikor megismerte feleségét, az akkori testalkata még belefért. De neki a mostani már sok.
De egyébként az a nőismerősöm aki vékony volt és gyerek miatt hízott el, na annak a férjének a barátom nejének eredeti testalkata is kövérnek számított volna a szemében, neki az is sok lett volna, nemhogy a mostani....Az el is várta nőismerősömtől, hogy amint teheti fogyjon le, mert neki csak és kizárólag a gazella testalkatú lányok jönnek be.
Azt is vegyük figyelembe, hogy majdnem 10 éves kapcsolatról van szó, persze hogy rég lanyhultak a nagy szenvedélyek (olyan 2 év után szokott kapcsolat laposodni). Az idő is közrejátszik, nemhogy az, hogy a feleség el is hízott..
És az hogy a feleség kollégája bevallalja asszonyt túlsúlyosan is, nem feltétlen azt jelenti hogy vonzónak is találja. Lehetséges neki a férjjel ellentétben bejönnek a kövér nők, de az is lehet (mint írtam mind mások vagyunk) neki pont hogy teljesen mindegy, csak p.nci legyen (ilyenről is hallottam ismerősi körben, nem jött be illetőnek csaj de arra jó volt néha megfektesse).
Nekem a felesége hozzáállása nem tetszik, ahelyett hogy tenne azért hogy a férje kedvében járjon, inkább lesz;>*>#rja, és szeretőt tart.
Mert a barátom nem csalta meg a feleségét, pedig lett volna lehetősége, mégse tette meg így sem, hogy meghízott.
Jogos. Attol hogy hàzas még adhat magára, ha terhe si ez nem ok arra hogy dagadt legyen.
És meg félre is kúr akkor úgy bh@sznám ki mint macskát szharrni.
Büdös dagadt qrva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!