Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le azokat a férfiakat akik a teltebb akár 100 kg-os lányokat kedvelik?
Tudom, hogy nagy általánosságban azt aki meghaladja a BMI szerinti normál értéket azt úgy veszik mintha lejjebb csúszott volna az ún. ,,ranglétrán".
Vagy ez csak pusztán emberi rosszindulat?
23F
Én így tennék de eddig a telt lányok amiatt utasítottak el mert én vékony vagyok. Mintha más kaszt lennénk. :(
Pedig szívesen megismernék egyet.
én az ilyen dolgokkal úgy vagyok, hogy rohadtul nem érdekel kinek milyen párja
akinek 100 kilós nő kell, vagy 40 kilós csontkollekció számomra ugyanolyan "leszarom" kategória
Alapesetben ugyanígy kellene gondolnia a másik rétegnek, hogy nagy ívben tojnak rá mit gondol más ha ők ketten jól érzik magukat
Téged miért érdekel az, hogy mások mit szólnak az ízlésedhez?
Akkor is megkérdezel másokat, hogy mi a véleményük, ha te nem szalonnával ennéd a túrós csuszát, hanem cukorral?
Senkinek semmi köze hozzá, hogy neked mi a jó.
Én 12 éve vagyok egyedül, mert a pasik nem merik felválllani hogy húsos csajjal vannak.
Nekem 70 kilósan se kène vèkony fèrfi. Most akkor ő dug engem vagy én őt?!
Alámfekszik, összetöröm, mint a ropit.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!