Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hallottatok már olyan emberről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottatok már olyan emberről, aki 35-40 évnél is idősebben még szűz volt?

Figyelt kérdés
2018. máj. 13. 17:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%
Igen, létezik ilyen. Nem jön be egy nőnek sem.
2018. máj. 13. 22:38
 12/15 anonim ***** válasza:
49%

"Nem jön be egy nőnek sem."

Ez baromság!

Majd ha a világ összes nőjét megkérdezte, akkor esetleg....

És akkor még mindig ott vannak a pasik. :)

2018. máj. 14. 00:42
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen, ráadásul nő!

Vallasnak köszönheti.

2018. máj. 14. 06:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Az 5-ös vagyok. Igen, kifelejtettem, hogy akár vallási oka is lehet, de ez ma már szerintem annyira nem lehet jellemző.
2018. máj. 14. 18:40
 15/15 anonim ***** válasza:
29 éves srác vagyok, nem vagyok se csúnya sem adonisz, csak egy helyes sportos alkatú vékony srácnak mondtak azok akiknek eddig udvaroltam. Mivel nem találtam még igazán komoly személyt akit érdemesnek tartok erre, ezért vagyok szűz, viszont ha megtalálom az igazit, aki később a feleségem is lehet, onnantól nincs megállás. :D
2020. máj. 27. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!