Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha 20 évesen még szűz vagyok?
Igazából, volt már lehetőségem elég sok, de valahogy én ezekhez a csajokhoz akik, k*rvák és hülyét csinálnak a pasikból nem vonzódom..Le akartak velem feküdni bulikban meg így, de nekem nem kell ilyen csaj..Igazából ilyenekkel még kapcsolatban sem szeretnék lenni..Aztán még csodálkoznak az emberek, hogy sok az olyan kapcsolat, ahol a szeretet, becsület és az őszinteség hiányban van..Nyitott vagyok egy kapcsolatra, de csak itt körülöttem vannak többségben az ilyen csajok? Mert, nagyon kevés normális lányt és kapcsolatot veszek észre..
A haverjaim többsége már nem szűz, de én még mindig az vagyok...
" .Le akartak velem feküdni bulikban meg így, de nekem nem kell ilyen csaj "
Vagy nagyon részeg voltál, és félreértetted a jeleket, vagy kamuzol. Nincs olyan férfi e világon, aki ne menne bele egy kósza kalandba. Pláne, ha ittas.
Első, de van ilyen férfi, fiú.
Komolyan ez olyan furcsa? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!