Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolnál elsőre, ha megismernél egy fiút, aki nagyon jól néz ki, értelmes, de még mindig szűz 20 évesen?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 11. 15:33
1/10 anonim válasza:
Ha 30 lenne aggasztana, de a 20 az semmi.
3/10 anonim válasza:
Én azon gondolkodnék el elég erősen, hogy ha a "Putyin" kulcsszó számára kapcsolódik a szüzességhez, akkor semmit nem akarnék ettől az embertől.
4/10 A kérdező kommentje:
:D:D
2018. ápr. 11. 15:57
5/10 anonim válasza:
Felmerülne bennem, hogy mikor fog ébreszteni a vekker :D Vannak 18 feletti szűz haverjaim, de egyikük sem néz ki jól.
7/10 anonim válasza:
Volt ilyen. Mármint nem azt mondom, hogy olyan extra jó pasi volt, de összességében nem nézett ki rosszul.
Én 25 voltam akkor, Ő 20. Összejöttünk, elvettem neki, aztán szakítottam vele (nem a szüzességére utaztam, és nem a szex miatt szakítottam, mert nagyon odaadó volt. Egyszerűen nem éreztem azt, amit kéne, és pont akkor jött valaki, akibe viszont durván beleestem...)
8/10 A kérdező kommentje:
5, nem csak én gondolom, sok lánynak tetszem.
2018. ápr. 11. 16:37
9/10 anonim válasza:
Gondolkodj el ezen haver:
Elveszted a szüzességed mondjuk 13 évesen és azóta semmilyen szexuális kapcsolatod nincs.
Változtatna valamit a tényen a jelenlegi helyzetben? Miben lennél rosszabb ember? Semmiben.
Másrészt a lánynak nem kell megtudnia, hogy szűz vagy. Majd a 20. alkalom után elmondod hogy az voltál elsőnek. Ennyi.
10/10 anonim válasza:
Maximum meglepődnék és elgondolkodnék hogy miért.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!