Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz, ha egy srác 25...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha egy srác 25 évesen szűz?

Figyelt kérdés
Elutasító ok lenne nálatok, ha kiderülne?

2018. márc. 5. 17:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
11%
Fujjmán, undorító...
2018. márc. 5. 17:58
 2/19 anonim ***** válasza:
Nem gáz, csak nem tudod miről maradsz le :)
2018. márc. 5. 17:59
 3/19 anonim ***** válasza:
50%
Élvezet lenne bevezetni téged a rejtelmekbe ;).
2018. márc. 5. 18:02
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
Ultra gáz. Valszeg búza vagy, de ahhoz is túl gátlásos vagy, hogy ezt bevalld magadnak.
2018. márc. 5. 18:06
 5/19 anonim ***** válasza:
54%

Már nagyon régóta olvasok ebben a témában és a valóság félúton van. A nők ha nem is utasítanak el, de nagyrészt nem tolerálják a szűz nagy mamlaszokat 25 év felett.

A szüzesség csak egy kísérőtünete a szűz jellemnek, ami viszont taszító.

Komplex problémára komplex megoldás javasolt, de mindenképpen igyekezz elveszteni sűrgősen a szüzességedet... és rá kell állj a csajozásra.

Minden évvel nehezebb lesz behozni a lemaradást, főleg a kapcsolatok terén.

2018. márc. 5. 18:08
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem utasítanám el ezért a fiút, mert szűz. De felvetődne a kérdés, hogy miért. Félsz közeledni a lányokhoz? Vagy a külsőddel nem vagy elégedett?
2018. márc. 5. 18:19
 7/19 anonim ***** válasza:
85%
Őszintén szólva engem maximálisan hidegen hagy, hogy ki szűz hány évesen és miért, nemtől függetlenül. A sok hasonló típusú kérdésből ítélve több kéne belőlem a világra...
2018. márc. 5. 18:25
 8/19 anonim ***** válasza:
Nem lenne elutasito ok, es gaznak se mondanam. Viszont erdekes hogy 25 evesen ennyire nem talaltal senkit akinek odaadnad magad olyan ertelemben is. Zarkozott vagy es nehezen ismerkedsz vagy mi a gond?
2018. márc. 5. 19:48
 9/19 anonim ***** válasza:
36%

Te is tudod hogy gáz, különben nem kérdeznéd! Egy férfinél már kb. 18 éves kora körül is ciki kezd lenni. Akkor is már vagy 5-6 éve csak veri... Te meg életed nagy részét f...veréssel töltötted...

Mi az hogy ha kiderülne? Még jó hogy lerí rólad hogy szűz vagy! Az ilyenek esetlenek, bénák és a csajok ezt levágják! Nekik határozott, igazi pasi kell, amit folyamatosan az évek tapasztalatai során lehet elérni! Kezdve az általánosban a diákszerelmekkel! Hol vagy te ehhez???

2018. márc. 5. 21:37
 10/19 anonim ***** válasza:

Ez egy fasság :'D

Nem atomfizika PhD ez bakker.

Jó dug egyet, elveszti a szüzességét, első kapcsolatban bénázik, esetleg koppan egyet... aztán másodikra már megy minden érzésből.

Nem kell ezt ennyire túlgondolni.

Nekem is későn lett az első barátnőm, egy paréj fadarab voltam, annyira izgultam. Ki is dobott a csaj.

Második nőmmel meg ment már rendben minden, mert időközben sikerült elvesztenem.

Ennyi... mi az amiről lemaradtam? Semmi.

Akinek van egy csöpp sütnivalója hamar ráérez a szabályokra, avagy az elméletre. A gyakorlat meg pár alkalom, pár hét aztán belerázódsz.

Csak nem kell ezt nagy dobra verni!

Második csajomnak el se mondtam, hogy előtte egyszer szexeltem és egy tiniszerelmem volt. Na és?

Nem is kezelt béna szarnak, hanem férfiként viselkedtem vele. Pedig belül szűz voltam szinte.

Ennyit erről.''

2018. márc. 5. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!