Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác azt mondja, hogy nem találja hova kéne behatolnia akkor valószínűleg szűz?
A sztori nem most volt, csak így utólag visszagondolva (főleg tapasztaltabban) szerintem simán a képembe hazudott az exem...
Akkor azt mondta nekem hogy már vagy 7 éve nem szűz, volt ezidő alatt vagy 16 lánnyal (ez egyértelmű túlzás), de azt elhittem hogy már szexelt. Amikor viszont lefeküdtem vele az elején sokszor bénázott, hogy nem találja a hüvelyem, segítsek neki... Ezt akkor sem értettem, de nekem ő volt az első, úgyhogy nem nagyon gondolkodtam rajta.
Most visszagondolva szerintem a 2 éves kapcsolatunk alatt több dologban is hazudott, hogy ez is beugrott... Szerintetek? 23 éves férfiról van szó a kérdésemben.
Kísértetiesen hasonlít erre a kérdésre... ott sem találta hová kell bedugni (Kérdező válaszaiban)
A bolondját járatod velünk csak...
Igen, olvastam ezt a kérdést és erről ugrott be hogy hoppá nekem is volt ilyen "élményem"! :D
Be is akartam linkelni, csak lusta voltam visszakeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!