Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostik nagy része miért nem vállal szűz pasikat?
Hát Debrecen egy szar város akkor.
Bp-n 10-ből 8 jó RL/Beszis csajnál ott az opció a Szüzesség elvételre.
Jobb elmondani és opciós lányhoz menni... legalább ez a kapcsolat ne kamuval induljon :D Utána már úgy is azzal fog, mert soha nem szabad elmondanod többé senkinek sem.
Gyere fel Bp-re, itt tucatjával vannak jóminőségű csajok. Akkora a konkurencia, hogy muszáj nekik vállalni.
Amúgy igen, többen azért nem vállalják, mert problémásak. Nem mernek mégsem eljönni, annyira idegesek, hogy fel sem áll nekik, és rángathatják fél órát a csoffadt elefántormányod.
A qrvák helyében sz.elvét mellé én tuti a kezébe nyomnék két Xanaxot, egy felest, meg egy kis utca kokót, a bal seggpartomra mielőtt indul a buli :D
Viccet félretéve, én a következő két hétben akarom elveszteni végre hosszú évek nyomorgása után. Lassan 30 leszek és elég volt már a dumálásból. Pedig 180 vagyok, átlag-vézna testalkat, fejre normális,...még voltak nőim is...de ha egyszerűen szerencsétlen vagyok a nőkkel. Baromi nehéz manapság a nőkkel. Hidd el meghódítani ezerszer könnyebb őket, mint megtartani. főleg ha egy szerencsétlen szűz az ember.
Szerintem nem vagy reménytelen, főleg ha helyes az arcod. Menj el párszor prostihoz, kezdjél el edzeni sürgősen és sportolj valami atlétikusat. Vannak aranyos alacsony lányok is. Innetől már csak tapasztalat kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!