Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A prostik adnak kedvezményt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostik adnak kedvezményt egy szűz fiúnak?

Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 12:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen
2014. jún. 15. 12:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Diák menüjük szokott lenni :D
2014. jún. 15. 12:21
 3/9 anonim ***** válasza:
15 évesen 1 prosti se válal minden oldalon ki van írva hogy 18+
2014. jún. 15. 12:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Az, hogy ki van írva és a valóság valójában két különböző dolog.

Haverom is prostikkal veszítette el 15-16 évesen. Az apja mindig hurcolta magával.

2014. jún. 15. 12:25
 5/9 anonim ***** válasza:
de csak akkor ha diákigazolványt is felmutatsz, de van BKSZ kedvezmény is Budapest bérlettel
2014. jún. 15. 12:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Van a torkos csütörtök, a vendéglőkben, náluk meg a pajzán péntek........
2014. jún. 15. 12:33
 7/9 anonim ***** válasza:
És hogy bizonyítod, hogy szűz vagy? Nem gondolod, hogy mindenki azt mondaná?
2014. jún. 15. 12:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Szióka!

Destiny vagyok és én bizony nem adok kedvezményt, de ha jó vagy akkor az aktus után nálam tölthetsz még egy kis időt és esetleg újra berakhatod ingyen.

De nem tudom, hogy másoknál hogyan van mert én saját vállalkozásban vagyok.

2014. jún. 15. 12:40
 9/9 anonim ***** válasza:
81%

Ejnye! Ez nem piac.

Ha rá szánod magad a prostizásra ne azon az 1-2ezresen próbálj spórolni. El rontod a romantikus egyűttlétet. Akk a lány sem tud már akkor normális kuncsaftként tekinteni rád.

Én is csóró vagyok (minimálbéres fizetéssel) de ha lányhoz megyek, inkább plussz egy nagy tábla milka csokit viszem neki. Sokkal szívesebben 'lerendez' mintha spórolnék.

2014. jún. 15. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!