Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostik nagy része miért nem vállal szűz pasikat?
#18... Igen :D Mindig bíztam benne, hogy idén sikerül prosti nélkül is. Bár utóbbi időben annyira elfoglalt a karrier hajhászása, hogy nem is ismerkedtem egyáltalán. Most érett meg bennem a döntés, hogy ideje elmenni prostihoz. Lassan novemberben 30 éves leszek és biztosan nem válok varázslóvá :D ...viszont egy értelmes lánnyal kezd alakulni valami, már élőben is találkoztunk. Eléggé ideges voltam, és alig mertem ránézni. Ráadásul jobb nő mint a képeken...és még kedves is.
A lényeg, hogy most tudatosult bennem, hogy muszáj elmennem prostihoz, mert az 100%, hogy én nem fogom elmondani neki hogy szűz vagyok. Többször beszoptam ezt, és mesélhetnék nagyon cikis élményekről a szüzesség vs nőkkel kapcsolatban... Persze ettől nem fogok megtanulni dugni az fix. Nem is ez a cél, hanem hogy a szorongásomat leoldjam első körben. Lelkileg nagyon érzékeny vagyok, és szorongó... főleg hogy ért már nőktől megalázás emiatt nem is egyszer.
"A lényeg, hogy most tudatosult bennem, hogy muszáj elmennem prostihoz, mert az 100%, hogy én nem fogom elmondani neki hogy szűz vagyok."
Ha megtudná, hogy inkább egy prostinak adtad a szüzességedet, mint neki, többet szóba sem állna veled. Mekkora fsz vagy!...
Soha életben nem fogja megtudni :)
Miért is tudná meg? Eddig sem meséltem a korábbi bármilyen szexuális élményemről, ezután sem fogok.
A férfiak nagyon nagyrésze volt már prostinál. Nekem is vannak komoly vállalkozó és orvos ismerőseim is akik kipróbálták poénból. Mások is írták itt, hogy pont az értékes férfiak próbálták ki, mert megtehetik.
Ezt én teljesen helyreratam magamban, bármikor képes vagyok szemrebbenés nélkül hazudni róla ha kell. Amúgy is meg kellene tanulnia minden férfinak kezelni a titkait, és elfelejteni ezt a mérgező teljes őszinteség baromságot. Nem kell megcsalni a komoly barátnőt, ennyi a lényeg.
Na és voltál már a kinézett prostinál?
Elküldhetnéd a linkjét és a tapasztalaidat priviben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!