Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostik nagy része miért nem vállal szűz pasikat?
Ja és nekem az a terv, amit itt olvastam tippet egy szűzvesztőtől...
Prostinál hátra kell dőlni első körben, szopás nem javaslom, mert hamar a szájába mész el. Csak feküdj végig az ágyon és lovagoltasd meg. Ha már látod, hogy nem olyan ördöngősség ez, akkor fordítsd meg, mint egy grillcsibét, és qúrd meg alaposan előről, vagy doggy-ban.
Ne is gondolj arra, hogy kielégíted, úgy sem erről szól az egész, hanem hogy bepakold a húsdorongod egy húszzsákba.
Oszt' a prosti honnan tudja, hogy te szűz vagy?
Menj el, elsőre kérj csak orált. Úgyis elszülsz pár perc alatt. Ha esetleg kérdezné a lány mi a gond (úgysem fogja...) akkor megmondod, hogy rég nem voltál csajjal, de 10 perc és jöhet mégegy.
Azt annyi.
#12-es Majd kiderül a következő két hétben mennyire segített nekem a gyk... viszont én már összeszedtem a bátorságot és rengeteg infót, tapasztalatot innen - hasonló sorstársaktól. Rosszlányokat és Beszit is évek óta böngészem már, kiismertem az "iparosokat" valamilyen szinten. Felfedeztem pár visszáságot is... Újraregelős lányokat, másnéven regelős lányokat, kamuképeket. Azt, hogy az RL-lel vigyázni kell, mert vannak kama csajok, és letilthatják az értékelést is. Kb napi 10-15 percet kell böngészni az oldalakat, hogy kiszűrd azokat a lányokat akikben kvázi megbízhatsz. Aztán így is simán lehet, hogy beszopom :d Vannak külső fórumok is, ahol nyíltabban lehet kibeszélni a lányokat, itt is érdemes keresni... mert ha töröltethetik a beszámolókat, akkor nincs makulátlan lány az fix.
Kemény világ ez, sok a lehúzás... ezért nem is javaslom, hogy a szüzességelvesztésen kívül prostizzon az ember. Max pár alkalom, tanuló jelleggel, aztán mehet az éles forgalom.
Kereslet kínálat függvénye.
Ha megtehetik, akkor megtehetik hogy válogatnak. Te elvállalsz minden melót, amit a főnök ráddob? Ez is csak egy olyan meló mint a többi. Valamelyik cigányokat és fekákat nem vállal. Kiírja, hogy csak kaukázusi és ázsiai férfiakkal fekszik le.
Azért az elég nagy kockázat, amikor a gyűröttnyakú, szűzmáriatetkós cigó maffiózó leszorítja a nyakát, és besummantja a rücskös gyömbérgyökeret análba.
Nem, de éppen ezért eszembe se jutna ilyen területen dolgozni, mert ez a lényege, hogy ez egy szolgáltatás :) Téged se dobhatnak ki az étteremből, mert nem tetszik nekik az arcod, ezt a fogyasztóvédelmi törvény tiltja. Vagy elfogadod a munka jellegét, vagy nem neked való, ezért más úton kell boldogulnod. Meg tudtommal a k...knál sem szokás, de mára úgy látszik hogy vannak olyan egoisták a rosszlányosok körében, hogy nekik már luxus elvégezni azt a munkát is, amit kínálnak :D
De ha könyvelő vagy, akkor is mindent le kell könyvelned, hiába szar az időelhatárolással vagy az áfa visszaigényléssel számolni, ha bkk buszsofőr vagy, akkor meg mindegy milyen utasokkal találkozol, tudnod kell vállalni a stresszt és a munka velejáróit, ugyanez a helyzet ha pultos vagy pincér vagy :D Na. De ha még annyira önérzetesek hogy nem elég nekik, hogy 8000et kapnak 15 percnyi szexért, az elég szánalmas, bocsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!