Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kell bánni egy szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell bánni egy szűz barátnővel?

Figyelt kérdés

Mindketten 18 évesek vagyunk, nekem előtte volt egy fél éves kapcsolatom, neki előttem nem volt komoly kapcsolata

Én sokkal tapasztaltabb vagyok nála, de még én is szűz....nem görcsölök rajta, csak kíváncsi vagyok hogy mire kell figyelnem/figyelnünk, meg hát jó tanácsokat is szívesen fogadok

1 hónapja vagyunk együtt, persze még valószínűleg várunk a szexel

A héten megyek fel hozzá, csak ketten leszünk...csak nem tudom mire számítsak...nem akarom azért egyből lerohanni, szóval kicsit szolidabb megközelítésre gondoltam akár egy lazább pettinghez, hogy hogyan vezessem rá meg ilyenek..persze csak ha látom rajta hogy vevő rá

2018. máj. 13. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
96%

Ugyanúgy kell"rávezetned",mint az előző barátnődet,ha szűz,ha nem.

Mivel még te is szűz vagy,elsietni úgysem fogjátok a dolgot.Csináljátok,ami jól esik,pettingelni a legkönnyebb.

2018. máj. 13. 13:42
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
Csak óvatosan,inkább pettingeljetek csak ha belemegy.Hadd érezzen rá arra ,hogy jó dolog a szeretkezés és majd ő akarjon tovább lépni.
2018. máj. 13. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Mégis miben vagy tapasztalt, ha magad is szűz vagy? Ez nem úgy működik, hogy előre megtervezed. Ha a hangulat úgy hozza, akkor elkezditek felfedezni egymás testét, ha pedig túlságosan gátlásos a lány, akkor pedig vársz, különben elijeszted.
2018. máj. 13. 15:16
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Jó messzire elkerülni!

Higgy nekem a tapasztalat beszél belőlem.

2018. máj. 13. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!