Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok már olyan emberről, aki 35-40 évnél is idősebben még szűz volt?
Figyelt kérdés
2018. máj. 13. 17:10
4/15 A kérdező kommentje:
És mi miatt jutottak idáig? Valahogy nem tudom elképzelni, hogy aki kívánja a dolgot, az ilyen sok idő elteltével sem tudja megoldani.
2018. máj. 13. 17:26
5/15 anonim válasza:
Lealázták egy párszor az életben, nem feltétlenül csak nők, alapból nem stimmel nála valami fejben, szervi probléma, látens meleg/aszexuális...sok oka lehet.
6/15 anonim válasza:
Az előttem lévő válaszíró jól leírta. Fél a nőktől, sokszor megalázóan visszautasították, önbizalomhiány stb.
7/15 anonim válasza:
Mondjuk én nem vagyok 35, hanem 31, de sztem 4 év múlva sem lesz másképp. Hogy miért vagyok még szűz? A válasz egyszerű. Ronda, alacsony és kisfarkú hulladék vagyok. Szinte átnéznek az emberen a nők, még a rondák is. Az alacsony nőknek meg mind magas férfi kell, és akkor ne is említsük a méretet..
8/15 anonim válasza:
én 38 vagyok és még szűz minden hétvégén járok szórakozni és nem nézek ki rosszul ügyvéd vagyok szóval pénzem is van viszont sosem kellek azoknak akik nekem kellenek. szóval így
9/15 anonim válasza:
# 1/4 vagyok. 40f
kb két éves koromtól 25-ig sokat bántottak, emiatt pszichiátriai eset lettem. Voltam pszichiáternél, de nem nem lett javulás, a bajok túl mélyen vannak bedrótozva.
# 8/8
Egy testileg-lelkileg egészséges embernek szvsz 20, legkésőbb 25 éves koráig megvan az első. Úgy gondolod veled minden rendben?
10/15 anonim válasza:
Igen, hallottam!
És olyanról is, aki nagyon későn veszítette el, nem is volt se szép, se gazdag és mára mégis boldog házasságban él a feleségével és a gyerekeivel.
A kulcs az, hogy tudni kell lejjebb adni az igényekből, az elvárásokból és kompromisszumokat kell kötni, továbbá bátran ismerkedni, felállni a kudarcokból, állni a pofonokat és belevágni nem pedig otthon sírni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!