Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hallottatok már olyan emberről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottatok már olyan emberről, aki 35-40 évnél is idősebben még szűz volt?

Figyelt kérdés
2018. máj. 13. 17:10
1 2
 1/15 anonim válasza:
pl én
2018. máj. 13. 17:22
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen hallottam róla.
2018. máj. 13. 17:24
 3/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. máj. 13. 17:24
 4/15 A kérdező kommentje:
És mi miatt jutottak idáig? Valahogy nem tudom elképzelni, hogy aki kívánja a dolgot, az ilyen sok idő elteltével sem tudja megoldani.
2018. máj. 13. 17:26
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
Lealázták egy párszor az életben, nem feltétlenül csak nők, alapból nem stimmel nála valami fejben, szervi probléma, látens meleg/aszexuális...sok oka lehet.
2018. máj. 13. 17:30
 6/15 anonim ***** válasza:
85%
Az előttem lévő válaszíró jól leírta. Fél a nőktől, sokszor megalázóan visszautasították, önbizalomhiány stb.
2018. máj. 13. 17:42
 7/15 anonim ***** válasza:
55%
Mondjuk én nem vagyok 35, hanem 31, de sztem 4 év múlva sem lesz másképp. Hogy miért vagyok még szűz? A válasz egyszerű. Ronda, alacsony és kisfarkú hulladék vagyok. Szinte átnéznek az emberen a nők, még a rondák is. Az alacsony nőknek meg mind magas férfi kell, és akkor ne is említsük a méretet..
2018. máj. 13. 17:49
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
én 38 vagyok és még szűz minden hétvégén járok szórakozni és nem nézek ki rosszul ügyvéd vagyok szóval pénzem is van viszont sosem kellek azoknak akik nekem kellenek. szóval így
2018. máj. 13. 17:49
 9/15 anonim válasza:

# 1/4 vagyok. 40f

kb két éves koromtól 25-ig sokat bántottak, emiatt pszichiátriai eset lettem. Voltam pszichiáternél, de nem nem lett javulás, a bajok túl mélyen vannak bedrótozva.

# 8/8

Egy testileg-lelkileg egészséges embernek szvsz 20, legkésőbb 25 éves koráig megvan az első. Úgy gondolod veled minden rendben?

2018. máj. 13. 18:12
 10/15 anonim ***** válasza:

Igen, hallottam!

És olyanról is, aki nagyon későn veszítette el, nem is volt se szép, se gazdag és mára mégis boldog házasságban él a feleségével és a gyerekeivel.

A kulcs az, hogy tudni kell lejjebb adni az igényekből, az elvárásokból és kompromisszumokat kell kötni, továbbá bátran ismerkedni, felállni a kudarcokból, állni a pofonokat és belevágni nem pedig otthon sírni....

2018. máj. 13. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!