Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit szólnátok ahhoz ha a párotok arra kérne titeket hogy szeretkezés közben fojtogassátok? 19L
Figyelt kérdés
2018. máj. 7. 21:25
12/17 anonim válasza:
Ha ez neki örömet okoz akkor megtenném!
13/17 anonim válasza:
Helyzetfüggő. Biztos lenne olyan lány akinél adott helyzetben megtenném. De azt se nagyon értem, hogy mit jelent a fojtogatás. Mennyire kéne szorítani? Mert egy bizonyos szint után nem érzem annyira a különbségeket erőkifejtésnél. Mi van ha elreped a légcsöve? Bár elve, ha kiguvadnának a szemei, akkor azonnal abbahagynám és valószínűleg el is menne a kedvem az egésztől, ha ilyen nagyon gyötrelmes külsőt venne fel közben. Közben meg eszembe jutott, hogy a bátyám egyszer mondta, hogy ő teljesen immunis a fojtásra és, hogy kezdjem el szorítani a nyakát. Persze én mondtam, hogy ne fárasszon, de nagyon erőszakos volt én meg részeg. Nem egy karcsú teremtés és nem éppen van vékony nyaka, de már azt éreztem, hogy gerincéig szorítottam össze. Úgy kirázott a hideg és majdnem elhánytam magam.
14/17 anonim válasza:
a komolyabb fojtogatás már nem jön be, csak a nagyon enyhe, inkább a légzés kontroll szintjén
F
15/17 anonim válasza:
Készségesen megtenném. Tán falhoz is bsznám és adnám hátulról! ;)
17/17 anonim válasza:
Megkért megtettem. Egyszer majdnem elájult, azóta csak ritkán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!