Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet ilyen a bdsm-ben?
Szóval,két kérdés is lenne:
#1:Létezhet olyan,hogy valaki azt élvezze a bdsm szex során,hogy másokat elnémítva lát vagy ő maga van elnémítva(pl. be van kötve,be van tömve,le van ragasztva a szája)?
#2:Létezhet olyan,hogy valakit felizgat egy ruhadarab és ez megjelenik a bdsm-ben is(pl. harisnya,bugyi,kendő,nyakkendő,ing,blúz)?
Köszi!
30+/F
Simán lehet mindkettő. Imádom, ha el vagyok némítva, érzékszerveim meg korlátozva. Így sokkal kiszolgáltatottabbnak érzem magam.
Sokféle fétis van. Ruhadarabokra is. Megjelenhet a BDSM-ben is. Harisnyát, bugyit, nyakkendőt jól lehet használni a BDSM-ben. Kötözésre, szájbetömésre, fojtogatásra,....
Igen,az lemaradt,hogy ez ad-e valami pluszt vagy kiszolgáltatottságot. :)
Köszi!
Én szeretem ha el vagyok némítva, bár nálunk ez szex előjátékként jelenik meg. Pl bugyival kendővel megkötve, de a legtutibb a szájpecek. Ruhadarab is megjelenik nálunk, pl én imádom ha páromon ing és nyakkendő van, ő is szereti ha elegánsabban öltözködök, és ami még mindkettőnknek bejön az a selyem szatén agyagú ruhák :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!