Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem képesek elfogadni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek elfogadni, hogy én le szoktam nyelni?

Figyelt kérdés

Pont ma került szóba itthon a dolog, amikor anya én és a nővérem beszélgettünk. Igyekeztem gyorsan véget vetni a témának, mert zavarba hozott, legfőképpen az, hogy mindketten hosszan ecsetelték, hogy milyen undorító, hogy le nem bírnák nyelni, még elképzelni is rossz,akár csak az ahogy hozzájuk ér. Rosszallóan, ítélkezve néztek rám, mert tudják, hogy én másképp vélekedek. Úgy éreztem magam, mintha szégyellni való dolog lenne. Pedig szerintem a szexben (bizonyos kereteken belül) semmit sem kell szégyellni, ha azt mindketten élvezitek. Én elfogadom az ő véleményüket, ők miért nem képesek elfogadni az enyémet? Szörnyülködés nélkül.

Nekem egyszerűen nem esik nehezemre, tudom, hogy mennyire szereti a barátom, nagylány vagyok és úgy döntöttem bevállalom. Persze, van hogy nincs kedvem hozzá, olyankor nem is csinálom, de basszus azért nem a világ vége, hogy alkalomadtán lenyelem!

2018. ápr. 30. 18:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
minek beszélsz ilyenről anyáddal?
2018. ápr. 30. 18:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mimdenki másképp csinálja... ha nem nyelik le ez az ő dolguk te megteszed ez a te dolgod többet ne menj bele ilyen beszélgetésbe és akkor nem lesz nézeteltérés de ha mégis aķkor kérdezd meg a pasijuk undorodik a punci nedvtől nyalás közben...
2018. ápr. 30. 18:59
 3/12 anonim ***** válasza:
43%
Azért mert korlátoltak. Más rendszerben és másabb kultúrában nevelkedtek. Nem kell vele foglalkozni, szabad ember vagy. Ennyiből, aki megeszi a krumplis tésztát, az is szégyellheti magát az előtt aki nem szereti.
2018. ápr. 30. 19:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem inkább az a megdöbbentő, hogy velük beszéled meg a szexuális szokásaidat. Jó, hogy tippeket nem tőlük kérsz...

Ne aggódj, nem nálad van a hiba. Ha neked így jó, akkor szuper. A párom is lenyeli olykor, mert azt mondja édes. (nem dohányzom szimplán és csak ritkán iszok, semmi extrát nem fogyasztok, hogy édes legyen)

Nincs ebben semmi. Senki másra nem tartozik, hogy mit hogy szeretsz az ágyban. Végképp nem anyádékra...

2018. ápr. 30. 19:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is rögtön az jutott eszembe, hogy extra modern család lehet, ahol anya és lányai a sperma lenyeléséről diskurálnak... :)
2018. ápr. 30. 20:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk vacsoránál megbeszélés :D Könnyed esti téma :D
2018. ápr. 30. 20:20
 7/12 anonim ***** válasza:
73%

En is lenyelem de szerintem a mai vilagban ez abszolút nem durva. Alkalminal nem tennem, de mivel a baratomat nagyon szeretem igy természetes nekem ez :)

20/L

2018. ápr. 30. 20:27
 8/12 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ne tulajdoníts ennek ekkora jelentősséget, ki tudja ki nyeli le és ki nem, lehet valaki azt mondja nem mert nem vállalná fel a konfrontációt, de szerintem ez mindegy is, ez arra a két félre tartozik akik az ágyban vannak. Tudod azért furcsállom hogy még hosszasan is ecsetelték hogy miért nem nyelnék le honnan tudják hogy milyen csak nem próbálták...
2018. ápr. 30. 22:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Számomra nem az a megdöbbentő, hogy lenyeled, ha ugy van kedvünk én is... de azt a szituációt nem tudom elképzelni, amikor anyámmal és a tesóimmal arról beszélgetünk, hogy ki hogyan szokott szopni és lenyeli e a végén...
2018. ápr. 30. 22:29
 10/12 anonim ***** válasza:
jó ha a partner lenyeli F/22 szingle
2018. máj. 1. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!