Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képesek elfogadni, hogy én le szoktam nyelni?
Pont ma került szóba itthon a dolog, amikor anya én és a nővérem beszélgettünk. Igyekeztem gyorsan véget vetni a témának, mert zavarba hozott, legfőképpen az, hogy mindketten hosszan ecsetelték, hogy milyen undorító, hogy le nem bírnák nyelni, még elképzelni is rossz,akár csak az ahogy hozzájuk ér. Rosszallóan, ítélkezve néztek rám, mert tudják, hogy én másképp vélekedek. Úgy éreztem magam, mintha szégyellni való dolog lenne. Pedig szerintem a szexben (bizonyos kereteken belül) semmit sem kell szégyellni, ha azt mindketten élvezitek. Én elfogadom az ő véleményüket, ők miért nem képesek elfogadni az enyémet? Szörnyülködés nélkül.
Nekem egyszerűen nem esik nehezemre, tudom, hogy mennyire szereti a barátom, nagylány vagyok és úgy döntöttem bevállalom. Persze, van hogy nincs kedvem hozzá, olyankor nem is csinálom, de basszus azért nem a világ vége, hogy alkalomadtán lenyelem!
Nekem inkább az a megdöbbentő, hogy velük beszéled meg a szexuális szokásaidat. Jó, hogy tippeket nem tőlük kérsz...
Ne aggódj, nem nálad van a hiba. Ha neked így jó, akkor szuper. A párom is lenyeli olykor, mert azt mondja édes. (nem dohányzom szimplán és csak ritkán iszok, semmi extrát nem fogyasztok, hogy édes legyen)
Nincs ebben semmi. Senki másra nem tartozik, hogy mit hogy szeretsz az ágyban. Végképp nem anyádékra...
En is lenyelem de szerintem a mai vilagban ez abszolút nem durva. Alkalminal nem tennem, de mivel a baratomat nagyon szeretem igy természetes nekem ez :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!