Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért érzem kényelmetlenül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem kényelmetlenül magam attól hogy a barátom uralja a testem?

Figyelt kérdés

Még mindig nem tudok napirendre térni...

Én csábítom el, addig én vagyok a főnök, de aztán ő kezdi az előjátékot, teljesen átveszi az irányítást és kb úgy bánik a testemmel mintha valami hangszer lennék de tényleg. Odafigyel, tudja mit szeretek, mitől gerjedek be. Én a szex alatt kb csak élvezem az egészet, mikor lovaglóban csináljuk mintha akkor is ő lenne úgymond "helyzeti előnyben", kicsit olyan mintha én használnám őt a szexben, de ezt az állapotot ő éri el... Még mikor leszopom vagy játszom a farkával akkor is mintha inkább az én élvezetemért lenne a dolog (tényleg nagyon szeretem a farkát..), ő meg csak olyan másodlagos (pedig tudom hogy élvezi mert utána csak fekszik, nem tud megszólalni, aztán meg csak magához szorít és úgy alszunk el).

A szex végére nem vagyok magamnál, neki is kell pihennie, de rajta negyed annyira nem látszik mint rajtam. És én ezt kicsit szégyellem utólag, meg félek is h vajon csak azért szexel velem mert nekem jó? :/ vagyis azért mert az jó neki h engem ural, amúgy meg mindegy, mert maga az élmény olyan neki mint bármelyik másik nővel? Állítólag előttem elég sok lánnyal volt...

Tudom hogy vele kéne beszélnem erről, de alig akar beszélni róla. Egyszer mondott csak annyit h én olyan nedves és forró vagyok hogy nem is akarja mással csinálni...

Én utólag mégis mindig félek :/

Ti hogy látjátok?

2018. ápr. 22. 20:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%

Most te dicsekszel?

Amúgy ilyen férfit hol lehet találni?

2018. ápr. 22. 20:11
 2/11 A kérdező kommentje:

Ööö nem...nem dicsekszem..-_-

De én is szeretnék olyan igazán jó lenni az ágyban... :/

2018. ápr. 22. 20:13
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
Mondjam azt hogy én is ilyen pasi lennék?Csak a mostani nőknek a külső számít s semmi más.
2018. ápr. 22. 20:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Elhiszem neked, a barátom sem egy kimondott adonisz, de imádom így. Pláne ezek után amit velem művel...
2018. ápr. 22. 20:15
 5/11 Noren1989 ***** válasza:
33%
Àttesszük az ezotériàhoz, oké?
2018. ápr. 22. 20:18
 6/11 anonim ***** válasza:
69%

Nem akarok kukacoskodni,de mi s probléma.

-jót szexelte

-élvezed

-élvezi a partnered is

Akkor hol a gond? Miért kell minden jól működő dolgot szétcseszni? Inkább ezen gondolkodj.

Ha a saját teljesítményeddel van gondod akkor olvass erről szakoridalmat (Káma Szútra és erotikus történetek).

2018. ápr. 22. 21:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezt azért érzed mert domináns és mert férfi nem fiú!!! 1 férfi nem attól az hogy felnőtt hanem,a gondolkodása és a kisugárzása teszi őt azzá aki!!!!!!!!!!
2018. ápr. 22. 22:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Gondolom arra gondolsz hogy a vágyaidd kielégítve te elgyengűlsz(eufólikus állapotba kerülsz) és mindent megteszel neki.Úrralja a testedet a vágyaid kielégitése által. Vagy is némileg subbá válsz.És ez zavar,de élvezed is.
2018. ápr. 22. 22:09
 9/11 A kérdező kommentje:

Igazából kiszolgáltatott vagyok, de ez szex közben nem rossz, mert inkább nőnek érzem magam. Vigyáz rám ezért nem rossz. Utána, másnap mikor már magamnál vagyok akkor gondolkodom el rajta...

A szex tényleg jó, de mindig megfordul a fejemben h talán csak nekem ennyire jó, neki átlagos, szimplán azért jobb mint másnál mert emiatt hogy ural férfiasabbnak érzi magát...éés nem, nem teszek mindent meg mint valami rabszolga. Amit megcsinálok azt azért mert élvezem és meg akarom tenni...de ezt meg valahogy a közelsége hozza ki belőlem. És ő ezt akarja elérni. Ez normális? Kicsit az önérzetem bántja, én is akarok rá ekkora hatással lenni.

2018. ápr. 22. 22:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Ebből a mókuskerékből nem fogsz tudni kiszálni!!!Max megbeszélni!!(vagy ha megszok) Ez kb. olyan érzés lehet férfiként megélni,mint mikor összejön a női ideálod.Lehet neki te vagy az!!!! A jó szexet nem csak a tudás,nem az ösztönök,hanem a mérhetetlen vonzalom,vágy a másik iránt teszi igazzá.Ilyenkor érzi az ember a mérhetetlen adni akarást,azt hogy nem tud betelni a másikkal,csak adni és adni akar.Sok kapcsolatból ez hiányzik a másik iránt,és a befásúltság,a korlátok,a szabályok teszik sablonná a szexet.A jó szexhez nem csak a testet,de a vágyakat is szabadon engedni.
2018. ápr. 22. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!