Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért érzem kényelmetlenül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem kényelmetlenül magam attól hogy a barátom uralja a testem?

Figyelt kérdés

Még mindig nem tudok napirendre térni...

Én csábítom el, addig én vagyok a főnök, de aztán ő kezdi az előjátékot, teljesen átveszi az irányítást és kb úgy bánik a testemmel mintha valami hangszer lennék de tényleg. Odafigyel, tudja mit szeretek, mitől gerjedek be. Én a szex alatt kb csak élvezem az egészet, mikor lovaglóban csináljuk mintha akkor is ő lenne úgymond "helyzeti előnyben", kicsit olyan mintha én használnám őt a szexben, de ezt az állapotot ő éri el... Még mikor leszopom vagy játszom a farkával akkor is mintha inkább az én élvezetemért lenne a dolog (tényleg nagyon szeretem a farkát..), ő meg csak olyan másodlagos (pedig tudom hogy élvezi mert utána csak fekszik, nem tud megszólalni, aztán meg csak magához szorít és úgy alszunk el).

A szex végére nem vagyok magamnál, neki is kell pihennie, de rajta negyed annyira nem látszik mint rajtam. És én ezt kicsit szégyellem utólag, meg félek is h vajon csak azért szexel velem mert nekem jó? :/ vagyis azért mert az jó neki h engem ural, amúgy meg mindegy, mert maga az élmény olyan neki mint bármelyik másik nővel? Állítólag előttem elég sok lánnyal volt...

Tudom hogy vele kéne beszélnem erről, de alig akar beszélni róla. Egyszer mondott csak annyit h én olyan nedves és forró vagyok hogy nem is akarja mással csinálni...

Én utólag mégis mindig félek :/

Ti hogy látjátok?

2018. ápr. 22. 20:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Félre értetted amit írtam. A szex nem pusztán vágyból történhet csak,hanem hálából is,azért ahogy bánik veled,és amit kihoz a testedből szex közben.Azért bánt a dolog mert úgy érzed te nem tudod vissza adni amit kapsz tőle,így ő van fölényben. Én pl. imádok ny.lni és hoha sem azért teszem hogy 1 lánynak is jó legyen hanem mert imádom csinálni,örömet okozok magamnak is ez által ha csinálhatom,mert élvezem.Természetesen szeretek adni,és jó érzés is,de a lényeg azon van ami szex közben hajt.Hogy mitől elszánt a partner,mitől akar adni,mert ez a mozgató rugója a szexnek.((Mindenki abban a legjobb amit imád)) gondolom halottad már ezt a kifejezést!!! Én teljesen kikapcsolok mikor ny.alhatok és semmi más nem érdekel,még az sem akinek csinálom,még is tuti a hatás,mert amit szívből csinálsz az rossz nem lehet. Úgy gondolom hogy az ember pusztán szájjal érzelmet tud sugározni a másikba orálisan is élvezet formályában.Nem azért amit csinál,hanem ahogyan csinálja.Ez az érzéki szex!!!!!!!!!
2018. ápr. 22. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!