Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha rászorítok a hüvelyemmel a barátom péniszére, akkor rögtön elélvez?
Figyelt kérdés
Azt is mondja, hogy nagyon szűk vagyok, mit tanácsolnátok?2018. ápr. 17. 20:38
2/10 anonim válasza:
#1 :D
Kiszorítod belőle a ge**t! :D
3/10 A kérdező kommentje:
18/L
2018. ápr. 17. 20:42
4/10 anonim válasza:
Valoszinüleg élvezés közelében jár és a rászoritás egy nagy + inger. Annak meg örülj, ha szüknek érez (persze ha ez fájdalommal jár akkor az nem jo).
6/10 anonim válasza:
Nekem is csinálták már de én nem élveztem el tőle, pedig ő is szűk volt!
7/10 anonim válasza:
"mit tanácsolnátok?"
Egy új pasit!
8/10 anonim válasza:
Örülj, hogy így élvezi veled.
Tanács: Amíg te nem vagy csúcs közelben ne szorongasd, vagy csak nagyon az elején amikor még ő nincs közel az orgazmushoz. Ha már te ius a végéhez közeledsz akkor bátran és akár együtt is elélvezhettek.
De ez egy jó dolog, ha ilyet tudsz és neki ennyire szűk vagy, akkor a te puncid lesz neki a legjobb, az etalon. ;)
9/10 anonim válasza:
Azt tanácsolom, hogy küldj hozzám is szűk puncis csajokat
10/10 anonim válasza:
Szerintem meg kellene ismerkednünk :D...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!