Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan készüljek fel az elsőre? F
Hamarosan meglesz az első, de nem barátnővel hanem egy ismerősömmel. Igazából még punci közelébe sem jutottam. A csaj is szűz. A lényeg, hogy az egész nagyon random lesz, csak utaltunk erre, de úgy néz ki összejön.
Ha ilyen random szex lesz, mármint egyik pillanatról a másikra lesz akkor hogyan ne izguljak annyira, hogy felálljon? XD
Én arra gondoltam, hogy előtte beszélek vele egy kicsit, hogy tudja-e, hogy nekem is ez lesz az első, meg hogy folyamatos kommunikációba maradjunk, hogy tudjun szólni mi jó neki, mi nem és, hogy mit csináljak máshogy. De mondjuk itt a kérdés itt az, hogy lelkiekben, hogy készüljek fel. Meg persze amúgy jó tanácsokat is elfogadok. :D
(És gondolom az írásomból az esett le, hogy 12 évnél idősebb nem lehetek, pedig csak annyi, hogy nincs időm átnézni amit írtam mert rohannom kell, szóval remélem lehet érteni XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!