Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan készüljek fel az Elsőre?

Hogyan készüljek fel az Elsőre?

Figyelt kérdés

Sziasztok . 16 éves vagyok . A barátnőmmel azt beszéltük hogy 2 hét múlva fekszünk le egymással ..úgy gondoljuk most jött el ennek az ideje.Mindketten szűzek vagyunk..a Kapcsolatunk fél éve tart..Szerelmesek vagyunk..

Tehát segitséget szeretnék kérni..hogy lehet rá felkészülni? Nagyon fog vérezni ? Fájni fog neki ? Nekem kellemetlenlesz hogy fáj neki ? stb Melyik óvszert ajánljátok ,miket vegyek ? Előtte ajánlatok valamit ?(Film,Előjáték (ha igen ,mit foglal magába ) )

Köszönöm előre is a válaszokat ! :)

2014. febr. 28. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:

ne csinálj ekkora ügyet belőle

épp azzal fogod elrontani hogy nagyon rágörcsölsz :D

vedd lazábban, az a lényeg

2014. febr. 28. 19:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben..:))) Köszönöm a választ :)
2014. febr. 28. 19:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Az előjátékra nagy hangsúlyt fektessetek! Egy szűz lánynak sok izgatás kell, hogy elég nedves és tág legyen a behatoláshoz. Ha elsőre nagyon fáj neki, semmiképpen ne erőltesd, ha engedi, folytasd a nyalást, ujjazást. Segíts neki ellazulni, mert ha nem engedi el magát, nagyon kellemetlen lesz neki. Nem biztos, hogy fog vérezni, de lehet, hogy sokat fog, ahogyan az is sok mindentől függ, fog-e egyáltalán fájni neki.
2014. febr. 28. 19:17
 4/5 anonim válasza:
Tényleg ne görcsöljetek rá:) nem kell erre felkészülni max annyival hogy van nálad gumi:) mi masculant használtunk az tökéletes sztem... először ujjazd meg egy majd 2 ujjal... nálunk úgy volt hogy először megujjazott de 2 nem fért még be akkor ezért elhalasztottuk és rá egy hétre történt meg:) nekem nem fájt annyira csak kicsit:) hosszú előjáték és a lánynak segíthet ellazulni az ha végig puszilod a testét:) szerintem aranyos és tényleg az nagyon lényeges hogy rohadt nedves legyen;) sok sikert
2014. febr. 28. 21:55
 5/5 anonim ***** válasza:
A válaszok sorrendben: Nem tudom.Biztos.Nem.Olyat,amilyet akarsz.Előjáték(enélkül elég nehéz lenne).
2014. febr. 28. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!