Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesèlnètek furcsa találkozásokat/megismerkedèseket ahol elsőre nem gondoltátok volna, hogy lehet szex vagy kapcsolat, de aztán mèg is valamennyi időre rá lett valamelyik!?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 18:49
1/6 anonim válasza:
Volt barátnőmmel egy buliba "ismerkedtünk" meg. Rengetegen voltak és fellöktek pont ráestem. Tisztára olyan volt mintha letepertem volna pedig nem. Volt én perverz, bunkó, szemét, undorító. Utána még többször találkoztunk az nap este. Egyszer leborított mert szerettem volna beszélni vele. Rá egy hétre kiderült hogy van közös ismerősünk és elmondta neki hogy nem vagyok perverz. Sikerült összeismerkednünk és hát onnan meg alakultak a dolgok. :D
2/6 anonim válasza:
Igen volt.Egy szórakozó helyen egy haverom és a barátnője együtt voltak egy lánnyal,és ahogy beszélgettünk a haverommal közben szemezgettünk egymással. Elköszöntem és elmentem. Rá pár hétre jött a haverom csaja hogy a másik csaj aki velük volt elkérné a számom. Mondta hogy várjam majd ő fog hívni. Találkoztunk, és össze jöttünk néhány szép alkalomra. Volt egy nap szabadságot vett ki hogy velem lehessen, és reggel 8.-tól du. 4.-ig szeretkeztünk. Utána haza ment mintha munkából menne haza. Este már Írt SMS-t, hogy ezt a napot minél hamarább meg kellene ismételni.
3/6 anonim válasza:
Az unokatestvérem ballagására mentem a családommal, bár semmi kedvem nem volt hozzá. Ott volt az apjának a legjobb barátja, és annak a fia. Valahogy egymás mellé keveredtünk, és egész délután beszélgettünk. Én 16 voltam, ő 17. Utána napokig facebookon beszéltünk, majd elhívott randizni. Közel 4,5 évet voltunk együtt. Sose gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű véletlenszerűen párt találni. Mindkettőnknek első kapcsolat volt, és én az életemet le tudtam volna élni vele, de a 4,5 év alatt kétszer szakított velem. Harmadszorra már nem volt pofám összejönni vele, bár ígérte, hogy változik, és bevallotta, hogy én vagyok élete szerelme. Már nem tudom elhinni neki. De azért csodás volt... :)
4/6 anonim válasza:
Hónapokon keresztül dolgoztunk egy helyen,soha egy pillanatra se fordult meg a fejemben a szex,vagy bármi,mivel a főnököm volt,meg se tudtam szinte nyikkanni ha kérdezett valamit.Aztán egy általam elejtett vicces beszólásomat követte nagyon sok szex,olyan hihetetlennek tűnik visszagondolva.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, írhattok mèg nyugodtan
2018. ápr. 10. 21:17
6/6 anonim válasza:
Egy házi buliban szemeztünk majd rá két hétre össze jöttünk és 6 hónapot voltunk együtt.De ez rég volt.Slusz poén?Na szerintetek?Rá két évre össze jött a húgommal és már 3 éve boldog házasságban élnek és most jön az első baba. És örülök hogy boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!