Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tekintek egyre nagyobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tekintek egyre nagyobb undorral a lányokra?

Figyelt kérdés
Ha bele gondolok abba, hogy már nem szűz és ki tudja hányan dugták már meg és hogyan egyszerűen undorodom az egésztől. Idegesítő számomra ha valamelyik lány esetleg engem néz, már attól is kiráz a hideg ha arra gondolok, hogy legyen egy párkapcsolatom és el sem tudnám képzelni. Nem vágyom egy lányra sem és örülök ha távol maradok tőlük.

2018. máj. 1. 11:36
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:
Én sem kellek nekik és ők sem nekem.
2018. máj. 3. 14:31
 52/57 anonim ***** válasza:
Szerintem te egy nárcisztikus sértett kisgyerek vagy és ez a bajod.
2018. máj. 31. 16:42
 53/57 anonim ***** válasza:
Nem tudom a sikertelenségedből fakad e, de igazad van szerintem. Na nem úgy hpgy egy lány ha 1 fiúval lefeküdt ne menjen a közeledbe de ha elismert ri.anc akkor ténxleg az undor fog el engem is lányként. Amúgy meg első ránézésre ne ítélj, én csak r.bancnak nézek ki de nem vagyok az.:D
2018. máj. 31. 17:02
 54/57 A kérdező kommentje:
Miért lennék nárcisztikus?
2018. máj. 31. 17:08
 55/57 anonim ***** válasza:
Azért mert sértve érzed magad, hogy nem kapsz elég figyelmet stb. És ezért úgy adod be magadnak az egészet hogy igazából ők nem érdekelnek téged. Kognitív disszonancia. ;)
2018. jún. 5. 12:59
 56/57 anonim ***** válasza:

Nem csak attól lesz valaki nárcisztikus hogy a tükörben nézegetni magát folyton.

(előző voltam)

2018. jún. 5. 13:00
 57/57 A kérdező kommentje:
Lehet van benne igazság. De mindig is tudtam, hogy nem vagyok vonzó számukra.
2018. jún. 5. 13:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!