Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tekintek egyre nagyobb undorral a lányokra?
Szerintem te nem feladtad,hanem még el is b.u.nkósodtál :)
Mégis hogyan lehet azt mondani,hogy minden lány p.i.csásan viselkedik?
Kevered a nőiességgel. Attól még,hogy valaki kihangsúlyozza az idomait,mert büszke rá,attól még nem k.u.rva például.
Vagy ha társaságban van,rögtön az van,hogy plázázik a barátnőivel.Lehet,hogy ti,érett gondolkodású,komoly férfiak nem igénylik a társaságot az azonos nemű egyénekkel,de mi igen.Aki nem antiszoc vagy introvertált és hasonló szinonímák,azok bizony gyakran elmennek akárhová.És ettől még nem p.i.csák. A nők kibeszélik az érzelmeiket,tapasztalataikat,ti meg bent szorongatjátok,megvitatjátok magatokkal,és időnként kifejezetten rossz döntést hoztok. Mint például te.
Haverokkal hogy állsz?Ők is ilyen pipogyák,hogy "feladták"?
Most a pokolból is jöhetne egy feminista,az helyre tenne :D
Hajlok afelé,hogy az előző őszinte kommentelők véleményét osszam.
Ha egy nő kihangsúlyozza az idomait számomra az egyáltalán nem ku.rva.
Barátaim nincsenek.
Nem volt mit feladni.
Nem ez tűnt ki a szavaidból.
Gondolom a fiús lányok nem jönnek be,a nőies/lányosakra meg van az indokod,miért nem szereted őket...
Tényleg,akkor maradjál egyedül.Kifogás és nyafogás.Tenni is kell érte.
És szerinted miért nincsenek haverjaid?
Olyan vagy,mint egy csiga.Bebújsz a házikódba,ha meg valaki "megtámadna",bújsz is vissza. Ha meg tiszta a levegő,kijössz ide dühöngeni.
Szép.
Bármit is tettem volna sorozatos pofára esésekben lett volna részem, inkább megkíméltem magamat tőle.
Soha nem voltam barátkozós el voltam egyedül is.
A több milliárd ember,akinek párja van,több milliónak tökéletes házassága,azok is szenvedhettek éveket,mire megtalálták az igazit.
Régen kerested,most meg feladod.
Többször is végig siklottam a kommenteken.
Az elsőt kijavítanám.Ez nem éretlenség,ez nyámnyilaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!