Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tekintek egyre nagyobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tekintek egyre nagyobb undorral a lányokra?

Figyelt kérdés
Ha bele gondolok abba, hogy már nem szűz és ki tudja hányan dugták már meg és hogyan egyszerűen undorodom az egésztől. Idegesítő számomra ha valamelyik lány esetleg engem néz, már attól is kiráz a hideg ha arra gondolok, hogy legyen egy párkapcsolatom és el sem tudnám képzelni. Nem vágyom egy lányra sem és örülök ha távol maradok tőlük.

2018. máj. 1. 11:36
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
Te vagy az, kávé11?
2018. máj. 1. 22:33
 42/57 A kérdező kommentje:
Ha undorral nézett rám az összes és szó szerint levegőnek voltam és vagyok is nézve akkor felesleges az egész. Másfelől pedig kevés vagyok hozzájuk a külsőm miatt is. Erről ennyit.
2018. máj. 1. 22:36
 43/57 anonim ***** válasza:

Jársz kondizni?

Van rajtad felesleg?

Borotválod a hónalja/lábad/mellkasod? Milyen időszakonként?

Egyáltalán hogy nézel ki?

2018. máj. 1. 22:41
 44/57 A kérdező kommentje:

Kondizok de csak otthon.

Felesleg minimális van rajtam.

A hónaljamat borotválom, a mellkasomat és a lábamat viszont nem.

190cm vagyok és kb 75kg.

2018. máj. 1. 22:47
 45/57 anonim ***** válasza:
24%

Lehet,hogy picit többet kéne gyúrnod,de nem látok rád.

És,milyen a hajad,szemed,stb.?

Képet küldesz,vagy nem szeretnél?

2018. máj. 1. 22:51
 46/57 anonim ***** válasza:
50%
Csaj vagyok és nem tudom felfogni ezt az egészet. Voltak "Szexi" pasijaim mutatóba semmi komoly csak mozi kávé stb voltam vagy 14 és szűz persze nőiesen öltöztem akkor még adtam ezekre aztán 16 évesen stílust váltottam 17 évesen lett komoly párkapcsolatom egy olyan sráccal aki ugyanígy lebecsülte magát veled egy idős volt akkor imádtam pedig nem egy általánosságban vett jó pasi de nekem ő volt a legjobb a szeme megbabonázott a mai napig jóban vagyunk. Szóval nem kéne így lebecsülnöd magad a súlyod magasságod szerintem rendben van azt mondtad közelítettek már feléd lányok lehet ott van köztük az igazi is én nem dobnám el magamtól a lehetőséget.
2018. máj. 2. 02:53
 47/57 A kérdező kommentje:
De nem fogok semmit sem kezdeni a helyzettel mert kevés vagyok hozzájuk a külsőm miatt is. Már régen lemondtam arról, hogy nekem valaha is legyen barátnőm.
2018. máj. 2. 06:33
 48/57 anonim válasza:
Le merem fogadni, hogy te egy jó pali vagy. Fejben kéne egy kicsit lenyugodni. Szexuálisan sem izgatnak a lányok? (Nem olvastam el minden kérdést-választ)
2018. máj. 2. 19:23
 49/57 A kérdező kommentje:

Szexuálisan sem igazán izgatnak.

Nem vagyok én olyan jó "pali".

2018. máj. 2. 20:04
 50/57 anonim ***** válasza:
Nem az hogy nem érdekelnek tèged a csajok, ha nem te nem kellesz nekik!
2018. máj. 3. 14:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!