Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tekintek egyre nagyobb undorral a lányokra?
#7/7: Minden lánnyal úgyan ez az érzésem. Lemondtam arról, hogy nekem valaha is legyen párkapcsolatom és nem is vagyok rá nyitott.
20 éves vagyok.
#11 És miért mondasz le erről?
Eddig hogyan sültek el a próbálkozásaid? Gondolok arra,hogy ha volt,és jártatok,miért szakítottatok,ki miatt,milyen okkal.
Vagy miért nem jött össze stb.
Lehet tenned kellene azért,hogy felfigyeljenek rád. Persze ha csak szeretnéd.
Ha igazán szerettél volna magad mellé egy lányt,már tettél volna érte. A sült galamb nem fog a szádba repülni.
Ha még nem tart ott ez az elhatárolódás,hogy ne próbálkozz,én ajánlom,hogy tartsd a fejedben: türelem rózsát terem. Vagyis ha tényleg jófej leszel a lányokkal,igényes vagy magadra,akkor hónapokon belül lehet egy barátnőd.
Ezzel a felfogással nem is fogsz találni csajt.
Habár te nem is akarsz... Egészségedre. Én a te korodban,ha egyedülálló lennék,mindenképpen megtennék mindent érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!