Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tekintek egyre nagyobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tekintek egyre nagyobb undorral a lányokra?

Figyelt kérdés
Ha bele gondolok abba, hogy már nem szűz és ki tudja hányan dugták már meg és hogyan egyszerűen undorodom az egésztől. Idegesítő számomra ha valamelyik lány esetleg engem néz, már attól is kiráz a hideg ha arra gondolok, hogy legyen egy párkapcsolatom és el sem tudnám képzelni. Nem vágyom egy lányra sem és örülök ha távol maradok tőlük.

2018. máj. 1. 11:36
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el pszichológushoz.
2018. máj. 1. 14:52
 22/57 A kérdező kommentje:
Felesleges.
2018. máj. 1. 14:56
 23/57 anonim ***** válasza:
90%

Olyan nincs hogy neked nem lehet...

20 éves vagy,a te korosztályod dugig van lányokkal.

Mondjuk találsz egy szűz lányt. De a kérdés az,hogy megybecsülnéd-e eléggé? Mivel a "követelményeid" így is nehézzé teszik a párválasztást. Az pedig,hogy megüsse nálad a mércét,az okés,de azért neked is tenned kell.

Hiába találsz egy szűz,aranyos,vicces lányt,ha azt érzi,hogy sugárzik belőled akármilyen negatív tulajdonság.

Optimistán kell ehhez hozzáállni,nem úgy,hogy ha nem sikerül feladod! :/

2018. máj. 1. 17:10
 24/57 A kérdező kommentje:
Én már rég feladtam. Nem nézek a lányokra sem. Elmegyek mellettük mintha ott sem lennének.
2018. máj. 1. 17:17
 25/57 anonim ***** válasza:
54%
Ez egyáltalán nem probléma , több jut nekünk.
2018. máj. 1. 17:22
 26/57 A kérdező kommentje:
Így van.
2018. máj. 1. 17:24
 27/57 anonim ***** válasza:
86%

Egyesek akkora taplók itt...

Figyelj,nincsen időhöz kötve,hogy mikorra kell barátnőt szerezned.

Ha a munkahelyeden is van esetleg olyan,vagy ha elmész valamilyen eseményre szórakozni,vagy akármi,esetleg edzeni,sportolni,ott is lehetnek olyanok,akik szívesen lennének veled.

Sosem értette azokat,akik csak úgy feladják.Nem is LEHET feladni,csak akkor,ha valaki szinte az öledbe pottyan,és visszautasítja. De az vagy hülye,vagy aszex,vagy egy önző idióta.

Figyelj,csak arra kérlek,hogy ne csukott szemmel járj! Ha valamilyen lány a feljebb írtak alapján bejön az életedbe,ne tagadd meg magadtól.

2018. máj. 1. 17:29
 28/57 A kérdező kommentje:
Volt rá egy két példa, hogy a lány a tudomásomra adta, hogy szimpatikus vagyok neki de nem foglalkoztam vele. Azért nem mert kevés vagyok mindenkihez és ez így van jól. Hiába vagyok fiatal akkor sem fogok sehol sem ismerkedni.
2018. máj. 1. 17:35
 29/57 A kérdező kommentje:
Nem nézek a lányokra mert nem érdekel egyik sem. Sohasem beszélgettem a lányokkal még az osztálytársaimmal sem. Mindig is féltem tőlük és kevésnek éreztem magamat a társaságukban és kellemetlen volt számomra így inkább gyorsan elmenekültem.
2018. máj. 1. 18:21
 30/57 anonim ***** válasza:
45%
Figyelj, amit te érzel az csak a jéghegy csúcsa. Ahogy több tapasztalatot szerzel, idősebb leszek még jobban megismered őket, rájössz mennyire gerinctelenek és aljasok azokkal szemben akik nem ütik meg a számukra elvárt normát, amit a média és a barinők tolnak a képükbe. Sétálsz az utcán és látod ezeket a tucat "nőket", ellenben ők elvárják azt, hogy te egyedi legyél kitűnj magassággal, kidolgozott testtel, jóképűséggel a többi kan közül. Ha nem nyertél a genetikai lottón, akkor bukó az egész, és azt veszed észre, hogy pörögnek az évek ŐK meg nem változnak egy fikarcnyit sem...
2018. máj. 1. 18:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!