Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért zavar ez mégis ennyire?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar ez mégis ennyire?

Figyelt kérdés
Volt egy férfi az életemben ,aki sokat jelentett számomra,de csak kihasznált. Azóta párszor rámírt,érdeklődött ,hogy állok a pasikkal meg ilyenek. De tudom,hogy csak akkor is azért írt rám ,mert nem volt itthon az a kis r.ije,akit d.ni szokott. Pedig nekem azt írta ő örökre egyedül akar maradni. Szerintem ez kamu. Tudom,hogy azzal a kis ribivel van. Mert ő az ő képeit lájkolja,az enyémet nem. Miért zavar ez? Pedig annyira már nem érdekel ez a pasi,mert tudom ,hogy egy dnó. De mégis idegesít ez a dolog. Miért írosgat közbe meg nekem?
2018. ápr. 27. 21:38
 1/4 anonim válasza:
Lépj túl rajta és felejtsd el azt a faszparasztot ! Tiltsd le facon azt pápá ;)
2018. ápr. 27. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert rakod az álszentet,közben meg szexelnél vele.
2018. ápr. 27. 22:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem. Tudom,hogy egy idióta. Am se volt annyira jó vele az ágyba. De idegesít az a ri.nc,tuti most is alatta fekszik....
2018. ápr. 27. 22:14
 4/4 Bazita válasza:
Hagyd akkor a fenébe.
2018. ápr. 28. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!