Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom magamról hogy heteró vagyok de ez mégis zavar, miért?
Lehet irtó nagy butaságot mondok, és ne is vedd nagy igazságnak: de szerintem ha full heteró vagy, akkor ez nem fúrná az oldalad hogy ez megtörtént. Mert aki tudja h nem két kapura játszik, nem is foglalkozna ezzel, mert tudja gyerek volt. mint pl én.
De ha ennyire zavar, és ennyire kiállsz a mellett h te heteró vagy, átlagban az ellenkezőjéről árulkodik. átlagban..csak átlagban.
De én erre tudok gondolni az esetedben.
És azzal semmi baj nem lenne ha pl biszex vagy. Attól még te vagy Nagy Péter, Nagy Lajos és Nagyné gyereke. Attól még két kezed van, két lábad, attól még mindig kék lesz az ég.
“Szerintem az nem normális ha valakinek saját vagy esetlegesen mindkét kapura játszik.“
Így belegondolva, van Isten, mert egy ilyen embernek ennek a történetnek a gondolatával kell leélnie az életét :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!