Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti hajlandóak vagytok szexelni a párotokkal akkor, ha megvan neki a menstruációja?
Figyelt kérdés
A párom nem szeretné velem csinálni, míg megvan, mert "csupa vér lesz minden". Én viszont sokkal-de-sokkal jobban kívánom őt, amikor megvan.
Ti lefeküdtök a párotokkal, amikor megvan neki?
2018. ápr. 22. 17:38
21/22 anonim válasza:
Nálunk se gond, megy a szex. Én ilyenkor nagyon kívánom! Egy papirtörlőkendő a fenekem alá, és semmi gond! De ha nem jól vagyok, akkor leszopom, vagy mehet popsiba!
22/22 anonim válasza:
Szia! Mi akkor is szoktunk szerelmeskedni :)
A párom sebész szval neki mind1....egész nap könyékig “turkál” az emberekben és mindenhol véres...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!