Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti hajlandóak vagytok szexelni a párotokkal akkor, ha megvan neki a menstruációja?
A párom nem szeretné velem csinálni, míg megvan, mert "csupa vér lesz minden". Én viszont sokkal-de-sokkal jobban kívánom őt, amikor megvan.
Ti lefeküdtök a párotokkal, amikor megvan neki?
Persze, többször csináltuk úgy régebben...
Meg nem párommal is csináltam már olyankor, semmi gond nem volt vele :)
Egy törcsi alánk, utána a mosógépbe és már nincs is gond ;)
Csak most épp nincs kivel...
32/F
Egyébként annyira gáz, hogy azért, mert egyesek véleménye nem egyezik a kérdezőjével, máris le vannak pontozva. És vajon miért?
Nem kötelező, hogy mindenki egyetértsen mindenkivel.
Nemcsak nappal van, hanem éjszaka is.
Én se vagyok hajlandó a pirosbetűs napjaimon szexelni a párommal. De ő ebből ügyet se csinál, és soha nem is merült fel benne, hogy rákérdezzen.
Ez a legnagyobb problémád, kérdező? Nem igaz, hogy 5 napig nem bírod ki. Maszturbálj, ha addig nem tudsz várni a párodra! Ja, és agyilag is nőj fel!
Nem tudom mit érzek meg a páromon, de mielőtt megjön neki nagyon elkezdem kívánni (gondolom a feromonok).
Volt párom, aki undorodott a szex gondolatától is, mikor megvolt neki, volt aki kifejezetten szerette.
Az előbbinél nem erőltettem, az utóbbinál meg megoldottuk, hogy ne legyen minden csupa vér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!