Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lett ez ekkora "divat", hogy a legalja férfiak is kizárólag csinos nőkkel lennének hajlandóak szóbaállni?
Az én "fiatalkoromban", a facebook és instagram korszak előtt mintha nem lett volna jellemző. Tizenévesen is nagyon ronda voltam, de egy csomó mindenkinek tetszettem, még a leghelyesebb, népszerű pasiknak is.
Most pedig már a 30 éves szűz kockák is csak Zimány Lindát és társait tudnák elképzelni maguk mellett.
Minden második kérdés arról szól itt is, hogy "Hogy lehet csinos barátnőm, ha csúnya férfi vagyok?"
Ez mindig igy volt . Sokszor fiatalkoromban mentem talira csúf pasival sajnalatból , egyszer kétszer . De az elet soran rajöttem , h ezek a csúf pasik azert neztek ram , mert jó csaj voltam . Ha köver lettem volna , megsúgom azoknak se kellettem volna
Tehat ne gondold h ha dundi vagy majd talalsz egy egyszeru sracot , mert nem . Szóval nem kell sajnalni öket sem.
A "legalja ferfiak" kifejezestol a hideg futkos a hatamon. De azt en is eszrevettem, hogy sok atlagosnak mondott kulseju ferfi azert sirdogal itt, merthogy milyen felszinesek a csini csajok, hogy nem kell nekik az atlagos ferfi. Az viszont az eszebe se jut, hogy o maga milyen felszines, hogy csak a csini csajok erdeklik ot.
Hat nem tudom, hogy regen mi volt a divat, mert akkor nem volt okostelo, nem logtunk naponta tobb orat a neten es nem voltunk tisztaban vadidegenek parvalasztasi preferenciaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!