Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor lett ez ekkora "divat",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lett ez ekkora "divat", hogy a legalja férfiak is kizárólag csinos nőkkel lennének hajlandóak szóbaállni?

Figyelt kérdés

Az én "fiatalkoromban", a facebook és instagram korszak előtt mintha nem lett volna jellemző. Tizenévesen is nagyon ronda voltam, de egy csomó mindenkinek tetszettem, még a leghelyesebb, népszerű pasiknak is.

Most pedig már a 30 éves szűz kockák is csak Zimány Lindát és társait tudnák elképzelni maguk mellett.

Minden második kérdés arról szól itt is, hogy "Hogy lehet csinos barátnőm, ha csúnya férfi vagyok?"

2018. jan. 25. 20:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
35%
Ellehetne dönteni, hogy most akkor a legalja (sic!) pasik igénytelenek az elvárások terén és minden nőre rámozdulnak, vagy óriásiak az elvárásaik?
2018. jan. 25. 20:43
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
akarni akarhatnak de azt inkább a wc-n kell
2018. jan. 25. 20:43
 3/18 anonim ***** válasza:
89%
A kérdések nagy részét ugyanaz a pár ember írja ki.
2018. jan. 25. 20:47
 4/18 anonim ***** válasza:
29%
Mikor lett ez ekkora "divat", hogy a legalja nők is kizárólag sármos férfiakkal lennének hajlandóak szóbaállni? :)
2018. jan. 25. 20:51
 5/18 anonim ***** válasza:
94%
Nyugi, az alapfeltevésed csak a gyakorin igaz. Odakint az életben jóval több a normális férfi.
2018. jan. 25. 21:14
 6/18 anonim ***** válasza:
46%
“Már a 30 éves szűz kockák is Zimány féléket akarnak” . Ez mondjuk logikus. Szerinted a nem szűz, kevésbé válógatós emberek Palvinfélékkel vesztették el? Ők elvileg azzal “többek” hogy volt gusztusuk hétköznapi de némileg úszógumis Gizihez a szomszéd utcából.....
2018. jan. 25. 21:19
 7/18 anonim ***** válasza:
I have a dream....
2018. jan. 25. 21:55
 8/18 anonim ***** válasza:
51%

Ez mindig igy volt . Sokszor fiatalkoromban mentem talira csúf pasival sajnalatból , egyszer kétszer . De az elet soran rajöttem , h ezek a csúf pasik azert neztek ram , mert jó csaj voltam . Ha köver lettem volna , megsúgom azoknak se kellettem volna

Tehat ne gondold h ha dundi vagy majd talalsz egy egyszeru sracot , mert nem . Szóval nem kell sajnalni öket sem.

2018. jan. 25. 22:00
 9/18 anonim ***** válasza:
Pedig én férfiként pont fordítva látom. A kövér nők is csak a szuper sportos pasikat keresik. Plusz ismerek 3-4 nagyon jóképű alfa hím férfit, szinte minden nő rajtuk akár lógni fürtökben, nemhogy a duci, de az átlagos normális férfiakat is levegőnek nézik az a pár pasi meg végigmegy mindenkin. 40f
2018. jan. 25. 22:09
 10/18 anonim ***** válasza:
40%

A "legalja ferfiak" kifejezestol a hideg futkos a hatamon. De azt en is eszrevettem, hogy sok atlagosnak mondott kulseju ferfi azert sirdogal itt, merthogy milyen felszinesek a csini csajok, hogy nem kell nekik az atlagos ferfi. Az viszont az eszebe se jut, hogy o maga milyen felszines, hogy csak a csini csajok erdeklik ot.

Hat nem tudom, hogy regen mi volt a divat, mert akkor nem volt okostelo, nem logtunk naponta tobb orat a neten es nem voltunk tisztaban vadidegenek parvalasztasi preferenciaival.

2018. jan. 25. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!