Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem divat, a "hú de csinos vagy ma" bókolás?
Az, sablonos.
Minél többször szajkózod, hogy ő "milyen gyönyörű", annál inkább hiteted el vele, hogy csupán a külső szépség számít. Az embereket a személyiségük alapján kéne értékelni, és nem csak a csomagolást látni, észrevenni. Ha bókolsz, bókolj eredetibben. Bármelyik férfi mondhatja a barátnődnek, hogy ő bizony gyönyörű, és csinos, de csak Te számítasz igazán. Dicsérd meg a nevetését, a mozdulatait, vagy ahogyan hozzányomja a tenyerét az bájos arcához, miközben neked mesél. Azokat a sajátosságait, amiket csak te ismerhetsz: hogyan remeg, amikor ideges, milyen illatot hagy maga után a párnán, miután kikel az ágyból. Ezek olyan dicséretek, amik nem hordoznak "rejtett elvárásokat, nyomást". Ezektől nem fogja úgy érezni, hogy meg kell felelnie a szépség ideáloknak.
A lényeg, hogy bókolj!!
Soha ne érezze úgy, hogy nem fontos neked, vagy hogy már nem tetszik neked!
Ez 10-20-30 év múlva is nagyon fontos!!!
Nekem a vőlegényem akkor is azt mondja hogy gyönyörű vagyok ha éppen akkor másztam ki az ágyból, kócosan, álmosan.
Szerintem a hú de csinos vagy nem sablonos, sokszor mondja ezt is. És imádom, soha nem mulassza el hogy megjegyezze hogy jól nézek ki. Szerintem fontos, az hogy a lány érezze hogy a párjának tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!