Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki híres és gazdag, annak tényleg tökre mindegy hogy néz ki, hány éves, hány db hajszála, bármilyen szottyadt teste is van, akkor is topcsajokat fog kifogni és mindig lesz csinos nő, aki, , bevállalja"?
Persze tudjuk miért vannak velük a nők, vagyis a legtöbb, de ez egy ilyen korú férfit nem biztos, hogy érdekelhet, mert van bőven gógyi a fejében, tudja miért van vele és hogyan kell manipulálni egy nőt? Ugye itt sírnak a ronda pasik, hogy soha semmilyen körülmények között egyetlen lány sem hajlandó velük lenni. Ilyenkor mondják, hogy légy gazdag és lesz csajod. Erre jön a kontra, amikor a nők itt azt mondják, hogy a gazdagság semmit sem ér, ha én nem vonzódok egy pasihoz, akkor lehet milliomos is, akkor sem lennék vele. Ezt mondják itt. Na akkor mégis van néhány kivétel, akit a pénz megszépít?
Te el sem tudod kepzelni, hogy egy ilyen zsaneru ember kellemes tarsasag is lehet, egy intelligens pali, akivel jol lehet beszelgetni, aki humoros? Mibol gondolod, hogy szottyadt a teste (persze a korahoz kepest) ... lehet egy tok jol karbantartott, sharmos pasi
aki mint tudjuk, a FIFA egyik fokutyaja, gondolom van loveja is rendesen ... valoszinuleg nincsenek napi rezsiproblemaja, siman vesz egy lakast az eppen aktualis csajanak, ekszert is amit csak megkivan a holgy es maganrepulovel viszi velencebe vacsorazni a csajszit
szoval szerinted egy ilyen kaliberu not mint a kepen van, avagy a kerdesben megfogalmaztal, szoval egy ilyen not erdekelne inkabb egy mcdonaldsban felszolgalo, borzaszto jokepu es feszes testu srac?
Kérdező. :D
Konkrétan szerintem Blatternek van kisugárzása. Nekem nem jön be, meg mondjuk túl idős is hozzám, de hiszem azt, hogy más is látja benne azt, amit én. Hogy a saját esetemet elmeséljem, volt már több pasim, különféle anyagi helyzettel. Valójában ahogy változott a kör, amiben mozgolódom (főleg a tanulmányaim miatt), úgy változott az is, hogy milyen pasik hajtanak rám. Gimiben egy főiskolás pasival jártam, aztán egyetemistaként volt egy pár hónapos kapcsolatom egy mérnökkel, a mostani barátom pedig szintén diplomás. Egyik pasi sem volt szegény az életemben, a mostani pedig milliárdos. 9 év van közöttünk. Mindig is az idősebb pasik érdeklődtek irántam, legalább 5 évvel idősebbek. Valamiért sosem találtam meg a hangsúlyt a velem egykorú pasikkal. Nyilván ez miatt én is hibás vagyok, de nem zavar ez a helyzet. Nem azért vagyok a barátommal, mert gazdag, hanem azért, mert szeretem. És nem a pénzét, hanem őt. Okos, értelmes, művelt, kedves, természetes és hagyja, hogy kiteljesedjek mellette. Nem zavarja az, hogy én is sikeres vagyok. Nekem ezek a fontos tényezők. És hiszem azt, hogy ezek a nők is szeretnek valamit a férfiakban, akikkel összejönnek, még ha azok rondák is az átlagember szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!