Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen más legtöbbször a gazdag és csinos lányok kisugárzása, illata, bőre, mint a szegényebb lányoké?
Figyelt kérdés
Voltam tavaly egy lányhoz, akit szerettem volna páromnak. Beszélgettünk, semmi több. Aztán jött a másik két barátnője is, társult hozzánk, mert nem volt más dolguk. Az egyik tipikus gazdag apuka lánya volt. De teljesen más volt, mint ez a lány és a barátnője, vagyis a másik kettőnél különbözött. Szép bőre volt, gyönyörű ápolt haja, szép fehér fogai, szinte csillogtak a szemei a boldogságtól stb. A másik kettő sem volt csúnya, de elhalványultak mellette. Sárgásabban voltak a fogai (mind a három ugyanolyan szinten dohányzott, ez manapság sajnos 10 ből 6 vagy 7 lány ismérve), karikás volt kissé a szemük alja, tiszta volt a hajuk, de egyáltalán nem olyan egészséges fénylő, mint neki. Barna, átlagos szemük volt, neki fénylő kék, szinte megbabonázott. Meg a ruházat is teljesen más volt, mint ennek a lánynak. De persze ez a csaj állandóan az apja pénzével volt elfoglalva, hogy hová fog idén menni nyaralni, milyen új nyomtatót fog kapni stb. Nem lett végül semmi azzal a csajjal, nem is nagyon akartam. De szinte rossz volt ott ülni, hogy erre a lányra hajtok, az meg olyan szép, hogy majd felrobbansz mellette (ha gazdag, elkényeztetett pit.a is), hogy nem érhetsz hozzá sem. Nem szeretnék én ilyen lenni, mert az agyam mást súg, hogy a szürkébb lány a jobb, de az ösztönei mást súgnak az embernek. ez valahogy így lehet a csajoknál is, hogy egy pasi elhívja randira, aztán ott van a pasi helyes barátja is, és a végén még ő marad hoppon és a helyes barátja fogja ,,tömöckölni,, a csajt a végén?2013. júl. 21. 17:20
1/3 anonim válasza:
Hiába szép, fényes az alma, ha belülről rohad. Legalábbis én lányként így vagyok vele.
Viszont azt valahol megértem, hogy a pasiknak bejönnek ezek a lányok. Ezek a dolgok mind pénzen múlnak: fogfehérítés, divatos ruhák, stylist, jó minőségű smink, szolárium, fodrász, kozmetikus, műkörmös rendszeresen, ilyen-olyan krémek, balzsamok.
2/3 A kérdező kommentje:
Én szívesebbek akarnék együtt lenni átlagos, nem olyan sok pasinak tetsző lánnyal, ha nekem egy kicsit is vonzó. De ha ott van pl elérhető közelségben a gazdag, gyönyörű hercegnő, aki persze belül tényleg rohad (nem mind olyan, aki gazdag, de a legtöbben sajnos igen), akkor is szívesebbek megyek oda ahhoz, próbálok szerencsét, hátha bejön a dolog. Persze szinte mindig elutasítás a vége.
2013. júl. 21. 17:40
3/3 anonim válasza:
Én nem igazán értem ezt az egész gazdag, szegény témát. Nagyon tehetős családból származom, de nem járok körmöt csináltatni, kozmetikushoz is csak gyantáztatásra, szolárium kizárva, stylistom nincs, stb. A mi családunkban nem ezek az értékek és egyáltalán nem fektetünk akkora nagy hangsúlyt a külsőre. A fogaimra nagyon kényes vagyok, de hófehérek anélkül is, hogy fehérítené a fogorvosom. Nekem a külsőt illetően, ami nagyon fontos, az a tisztaság úgy általánosan véve, a körmök tisztasága és a fogak szépsége. Hétköznap nagyon ritkán sminkelek, akkor is max. szempillaspirál. Egyáltalán nem vagyok ez a típus. Az öltözködésem sportos, nőies, elegáns, helyzettől függ, de nem hordok feltűnő darabokat, kizárólag a klasszikus színeket viselem és mindenféle felirat, vagy túlzott minta nélkül. Kozmetikai cikkekre, mint pl. dezodor, parfüm, smink és krémek, elég sokat költök. Fontos számomra a minőség, de nem kell túlzásba esni. A L'oreal termékeit használom, parfümökből pedig szintén a franciák a favoritok. Érdekes különben ez a kezdeményezés dolog is. Nálam nagyon kevesen mernek bepróbálkozni, inkább csak lopva figyelnek a fiúk. Az már másik téma, hogy én a nőket szeretem. :) Csak erről kevesen tudnak. :) Én is szoktam beszélni a nyaralásról, de nem idegenek előtt. Amúgy meg utálok a pénzről beszélni, úgyhogy itt is selejtnek számítok, úgy látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!