Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lett ez ekkora "divat", hogy a legalja férfiak is kizárólag csinos nőkkel lennének hajlandóak szóbaállni?
Az én "fiatalkoromban", a facebook és instagram korszak előtt mintha nem lett volna jellemző. Tizenévesen is nagyon ronda voltam, de egy csomó mindenkinek tetszettem, még a leghelyesebb, népszerű pasiknak is.
Most pedig már a 30 éves szűz kockák is csak Zimány Lindát és társait tudnák elképzelni maguk mellett.
Minden második kérdés arról szól itt is, hogy "Hogy lehet csinos barátnőm, ha csúnya férfi vagyok?"
Kérdező, nem tudom honnét veszed ezt az ökörséget. Ha egy férfira még egy átlagcsaj is szökőévente néz rá, majd szerinted a szépségkirálynőkre fog kacsingatni? Eddig is 0% az esélye, minek menjen át mínusz végtelenbe?
Szóval ez logikátlan hülyeség.
De még ha így is lenne, semmi baj nincs vele addig, amíg a ronda nők is csak a jóképű pasasokkal hajlandóak szóbaállni. Egyenjogúság van, vagy mifene, amit nekik lehet, azt nekünk is. Ez így fair.
9#, 11#: +1
Fiatal vagyok (bőven 30 alatt), nem vagyok se szűz, se kocka. Sőt, hogy még megrendítőbb legyen a dolog, simán elfogadnék egy átlagos lányt ("küzdenék érte"), csak ezzel az a baj, kedves kérdező, hogy ők erre egyáltalán nem vágynak az eddigi tapasztalataim alapján :) Persze erre bárki bármikor rácáfolhat, több boldogságot okozna, mint a jelenlegi helyzet.
Igazad van, baromi nagyok lettek az elvárások.AMihez mindenkinek joga van, de akkor nem kell csodálkozni,hogy 30 évesen is szűz, nem volt még barátnője.
Lentebb kell adni az elvárásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!