Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25-40 éves férfiak! Kezdenétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-40 éves férfiak! Kezdenétek egy 18 éves szűz lánnyal? Csak szexet, vagy akár kapcsolatot is, ha elég érett agyilag?

Figyelt kérdés

Szex: Örülnétek neki, hogy tanítgathatjátok, vagy ez inkább apró teher lenne?

Kapcsolat is: Tudnátok épp olyan komolyan venni, mintha egy veletek egy idős nő lenne?

2018. ápr. 17. 11:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
12%

Igen, mindkettőre igen.

Volt is ilyen kapcsolatom 3 évig, bár ő 19 volt, amikor összejöttünk. Meghagytam normális cserfes kislánynak, a kellő bájával együtt. Nem akartam átalakítnai, megváltoztatni. Egy dolgot kértem tőle, hogy nem ellenkezzen, ha símogatni kezdem.

Kihangsúlyoznám, hogy nem önződugniakarok stílusban közeledtem soha. És mindíg órákig tartó élvezkedés lett belőle, de olyan atomszépen-kellemesen-érzékien.

És nem a zsé miatt volt velem, ő sokkal gazdagabb volt már (szülők pénzelték, nem gyengén).

Szóval egy örök élmény volt, neki is, nekem is.

Bár havonta mostanában is rám rámír Viberen, hogy most szar neki, mert magasra tettem a lécet szexuálisan és sokat csalódik. :-)

44F

2018. ápr. 18. 06:10
 22/24 mikeXxX ***** válasza:
60%

Se szex se kapcsolat nem lenne annak ellenére sem hogy nagyon nyitott vagyok szexuálisan . 38f

Ha szűz vagy akkor csak egy gyökér az aki ezt kihasználja inkább szerelemsen veszd el ne így .

2018. ápr. 18. 12:25
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell tanítgatni, hagynám, hogy kísérletezgessen. :)

Kapcsolatot simán el tudok képzelni vele, és nem a koron múlik, hogy mennyire veszlek komolyan. ;)

2018. ápr. 18. 12:48
 24/24 anonim ***** válasza:
Igen. F 39
2018. máj. 2. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!