Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok örülnétek, ha egy férfi elmeri mondani nektek,
hogy még szűz, mert nem talált még kölcsönös
kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Nem olyan vagyok, mint az átlag, hogyha van p...ija az elég neki, nem hiszek a tapasztalatgyűjtésben se. Viszont sajnos sokan a negatív sztereotipiákra gondolnak, mint töketlenség, rossz személyiség, tesze toszaság stb. Nekem egyszerűen nem jött még össze, mert nem találtam még olyan lányt aki igazán tetszett volna. Sok idióta, primitív, proli azt tanácsolja nekem, hogy hazudjam azt, hogy voltak már kapcsolataim. Az ilyeneket lenézem, mert akivel tartalmas beszélgetést folytatok megtisztelem azzal, hogy nem hazudok neki, pláne annak nem akit kedvelek és szeretnék többet tőle. Zavaró mennyi idióta van akik a normális emberi erkölcsöket sárba tiporják. Ilyen sátáni cselekedett lenne őszintén mesélni magamról?
Igen, örülnék annak, hogy fel mered vállalni magad és megbízol bennem. Én jártam úgy, hogy az akkori barátom szex után közölte, hogy ő szűz volt és amit az előző kapcsolatairól mesélt azt csak kitalálta. Nem maradt utána sokáig a barátom, mert kiábrándított, hogy hazudott. Én elég hiszékeny vagyok, szörnyen rosszul esett, hogy visszaélt ezzel.
2017. szept. 2. 13:24
3/17 anonim válasza:
Azért mert csak azt szabad tisztelni, aki téged is tisztel. A legtöbb lány pedig nem fog téged tisztelni. Hazudj nekik, dugd meg őket, arra jók még.
Aki meg tud tisztelni téged, azzal meg nyugodtan őszinte lehetsz.
2017. szept. 2. 13:38
4/17 anonim válasza:
Volt már 2 barátom, aki elmondta ugyanezt. Örültem neki.
Manapság már ritka érték, hogy őszinte vagy, maradj ilyen!!
2017. szept. 2. 14:03
5/17 anonim válasza:
Nyilván pozitív az őszinteség.
Viszont egy ilyen után: "Nekem egyszerűen nem jött még össze, mert nem találtam még olyan lányt aki igazán tetszett volna. " erősen megkérdőjelezhető az őszinteség.
Az eddig látott több százezer nő közül egyik sem tetszett? Mert akkor valami rohadt komoly gond van veled. Ha pedig mindig ők utasítottak el, akkor megint nálad nem okés valami. Szóval, ha már őszinteség, akkor kezd magaddal.
2017. szept. 2. 14:21
6/17 A kérdező kommentje:
#5 Nem tudok könnyen ismerkedni és nekem fontos az, hogy intelligens legyen, mert egyszerű lányokkal nem tudok miről beszélgetni. Az is fontos, hogy küllemre is vonzódjak hozzá, mert szeretném szexuálisan is kívánni.
Eddig csak azoknak kellettem akik nem tetszettek. Akik tetszetek volna vagy párkapcsolatban élnek vagy nem én voltam a zsánerük. Amúgy elfelejtettem írni, hogy ezt a hibáztatást se szeretem, tudom vannak hibáim, de miért csak én lennék a hibás mikor ez sokkal bonyulultabb.
2017. szept. 2. 15:50
7/17 anonim válasza:
miért, ki más lenne a "hibás"? A nők, hogy nem kellesz nekik? Hiszen neked se jó bárki. Én örülnék, ha megmondanád őszintén, mert dönthetnék, hogy akarom-e ezt így. 25.felett nem kezdenék ilyan ferfivel, akinek nincs semmi tapasztalata, nem.is a szex, hanem a párkapcsolatok terén.
2017. szept. 2. 20:21
8/17 A kérdező kommentje:
#7 Azért nem kezdenél, mert ennyi eszed van. Tudod, hogy mi a baj a magadfajtával? Tele vagytok egoval azt hiszitek tietek a világ és nincs semmilyen hibátok. Most attól, hogy voltak kapcsolataid azt hiszed annyi mindent tudsz és tökéletes vagy? Hidd el ilyen hozzáállással nekem se kellenél, akiben nincs semmilyen együttérzés hanem másokat hibáztat és saját magában nem keresi a hibákat egy normális párkapcsolatra alkalmatlan.
2017. szept. 2. 22:08
9/17 anonim válasza:
Hát nézd, én 10+ eve boldog parkapcsolatban elek. ennyit az én alkalmatlansagomról. a velemenyem fenntartom, bar esetemben elmeleti, hiaba sertegetsz, de ha part keresnek biztos nem kezdenek olyan ferfivel aki 25 feletti es nem volt parkapcsolata.
2017. szept. 2. 22:17
10/17 A kérdező kommentje:
Miért nem jönnél össze? Azok miatt az idióta sztereotípiák miatt? Vagy ennyire előítéletes gondolkozni képtelen kis p...a vagy? Tudod nem minden ember egyforma mindenki másként éli meg az életet. Olyan kijelenti, hogy biztos defektes és alkalmatlan lenne párkapcsolatra elég nagy primitívség. Viszont az írásodból ítélve se lehetsz egy intelligens nő személy, inkább egy buta proli.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!