Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy ne kívánjam a szexet, ha a maszti csak átmeneti megoldás, nincs barátom, alkalmi kapcsolatot pedig nem szeretnék? 18/ (szűz) lány
ne fojtsd el
masztizz bátran,ahányszor csak megkívánod
Ja ezek vicces válaszok voltak... rájön a buszon és kezdje el cibálni a salit xDDD komolyak vagytok xDDD
20 éves srác vagyok és nekem is voltak ilyen időszakaim olyan 16-18 éves koromig... napi 2-3X bitos kirecsiztem, de mára ez enyhült és van, hogy csak heti 1-2 alkalommal jön rám az érzés, hogy na kéne valamit csinálni de a legjobb megoldás a párkapcsolat. Inkább arra koncentrálj mert előbb-utóbb már nem a szex lesz az ami felizgat, hanem a saját kezed vagy a vibrátorod.... az már nem egészséges olvass csak utána...
Biztos vannak olyanok akikkel lehetőséged lenne összejönni csak nem veszed észre, esetleg túl válogatós vagy (bár én is de ez másodlagos xD).
20F
4-es vagyok... Én mindig azt szoktam mondani, hogy először felelj meg önmagadnak aztán felelj meg másoknak.
Ha "nem válogatnak be" a srácok annak több oka is lehet.
Ha tudod az okait és tudsz rajta változtatni akkor hajrá és már egy lépéssel közelebb vagy. Ne legyél lusta ha önmagadról van szó, ha a saját érdekedben kell cselekedni, akkor nyomassad. A beleszőtt gondolatokat rád bízom...
20F
Velem is ez van. :D Igazábol semmit.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!