Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mostanság egyre többet vitatko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mszoszi kérdése:

Mostanság egyre többet vitatkozunk a barátommal. Ugye csak átmeneti? Többi lent.

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden, tömören és érthetően leírni.

A barátommal egy városban lakunk, de ő Pesten tanul, én pedig Pesttől 60 km-re. Így ő a hétköznapjait Pesten tölti, olyankor csak facebook-on és skype-on beszélünk és a hétvégét+a szüneteket együtt töltöttük. Ez volt fél évvel ezelőtt amikor 4 hónapot voltunk együtt úgy, hogy párszor szakítottam a távolság miatt. Most hogy nyár van, újra visszataláltunk egymáshoz. Lassan 1 hónapja vagyunk (újra) együtt. Az utóbbi napokban egyre többet vitatkozunk. Általában és "problémázok be". Ő úgy gondolja, hogy nincs rá okom, szerintem meg igenis van. Ma azt mondta, hogy tudja hogy hamarosan vége lesz a kapcsolatunknak, mert jön az iskola, nem lesz annyi tali, és szerinte én ezt nem fogom bírni, úgyhogy megint szakítok. Megértem, hogy fél ettől, hiszen félévvel ezelőtt így csináltam.. de most érzem, hogy vagyok annyira erős, hogy kibírjam. Jobban szeretem, mint fél évvel ezelőtt, ezért nem is tervezem, hogy szakítok, hiszen nem akarom elveszíteni. Viszont félek, hogy ő már nem szeret annyira, mint anno.. Szerintetek sulikezdésig ezen fogunk veszekedni, hogy "úgyis szakítok"? Én nem szeretnék még 1 hónapig vitázni. Csak szeretném élvezni a vele töltött pillanatokat, és nem ezen agyalni, hogy mi lesz a jövőben. Mit csináljak, hogy megszűnjön ez a "vitás korszakunk"?

Egyébként 16 évesek vagyunk.

2014. júl. 28. 20:07
 1/8 RootedRainbow ***** válasza:
Én onnantól, hogy egyáltalán szakítana velem valaki, onnantól én 0 biztalommal fordulnék hozzá
2014. júl. 28. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi lenne az az ok, ami szerinte nincs, szerinted viszont igen? Tehát: miért balhézol?
2014. júl. 28. 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy vitatkoztok-e, mivel egyértelmű, hogy szakítani fogsz megint. Mi az, hogy együtt voltatok, te meg PÁRSZOR szakítottál? Ugyan-ugyan. Nem szereted őt. Akarod szeretni legfeljebb, de az korántsem elég..
2014. júl. 28. 20:11
 4/8 A kérdező kommentje:
#3 csak tudom, hogy szeretem-e :D:D:D úgyhogy ne okoskodj
2014. júl. 28. 20:13
 5/8 Fényember ***** válasza:

K. Maja-T. Benedek? :) :D

Ha igan (már pedig szerintem a szituból nézve igen) akkor írj privit ha gondolod :)

15/L (Benedekkel anno beszélgettem haver szinten (nem mondom el neki hogy kiírtad :)))

2014. júl. 28. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem, nem tudod. Ha szeretnéd, nem szakítanál vele.
2014. júl. 28. 21:05
 7/8 A kérdező kommentje:
az akkor volt. az már a múlt. azóta változtam és TUDOM, hogy szeretem, mindegy mit mondtok:)
2014. júl. 28. 21:14
 8/8 A kérdező kommentje:
és egyébként is, azt magyarázom, hogy nem fogok vele szakítani, vagyis?!?!?! SZERETEM :)
2014. júl. 28. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!