Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a tisztelet elmaradása átmeneti (barátnőmnél) vagy inkább hagyjam ott?
Mióta az anyjához költöztünk, hogy itt saját lakrészt alakítunk ki, egyre "pofátlanabb" és elég rossz ilyen szavakkal illetni a párom de egyszerűen az, például nem érdekli, hogy egész nap nem ettem és egy férfi nem éri be egy fél zsömlével egész nap, stb, és ha megemlítem neki szó szerint "le...sz" mintha az anyám lenne.
Ez csak egy példa volt, szóval mióta itt vagyunk mintha nem lenne súlya a szavaimnak, csak meg a feje után.
Lehet, hogy ez az anyós, vagy az építkezés miatt van?
Ráadásul nekem most kellene eldöntenem anyagilag részt vállalok-e az "építkezésben" és így nem igazán akarok. Ha nem jó a kapcsolat úgyis csak a pénzem kell a felújításra, nem? Aztán idővel ki lennék rakva ha már nincs szükség rám.
Szerettük egymást nagyon, eljegyzés is volt, de mióta itt vagyunk az anyjánál egy büdös szavamra nem hallgat, nem tisztel, ha valami problémám van "nyafogásnak" nevezi.
Az is lehet, hogy az anyja miatt kevesebbet tudunk szeretkezni, ezért fordulgatnak meg a pozíciók?
Vagy lehet, hogy az a baja, hogy már én sem állok biztosan mellette:
"nekem most kellene eldöntenem anyagilag részt vállalok-e az "építkezésben" és így nem igazán akarok."
Ezt az egész kapcsolatot, és különösen az eljegyzést nagyon újra gondolnám!
Mindegy miért ilyen, úgy tűnik a személyiségéből fakad, tehát ilyen. Az ember tud ideges lenni,
tud fáradt lenni, tud frusztrált is lenni. De ettől az alapvető személyisége nem változik tartósan.
Ha ő állandóan ilyen, jobb ha felkészülsz rá, hogy az egész életed ilyen lesz mellette.
Ha nem az anyós, akkro az anyagi gondok, ha nem az, akkor a gyerekek, munkahely "ok" mindig lesz
amivel meg tudod filozofálni miért ilyen.
A rossz hir, hogy azért, mert alapból ilyen. Én szólnék neki, hogy ezt most és azonnal befejezte,
vagy én vele. És nagyon nem hüyleségből irom, láttam már ilyet a baráti körömben.
Még két 2-3 év és a kutyával jobban fog bánni mint veled. Szóval ennek igy vagy úgy de most vess véget, nagyon melegen ajánlom! Hiába zsereted idővel besokallsz, és "rabságban" töltött kidobott évekről fogsz beszélni, egy elpazarolt "lyuk" lesz, romosra vert önértékeléssel! Szóval ennek itt és most vess véget, ha kell akkor szakitással!
mintha akkor lenne jó, ha egyedül te diktálsz.
a tiszteletlenség hiányát látom a részedről.
Utolsó, te nagyon hülye vagy! :D
Akárhogy döntesz eszedbe ne jusson pénzt feccölni a lakásukba, házukba. Több mint valószínű, hogy nem együtt fogjátok leélni az életeteket és csak ablakon kidobott pénz lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!