Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk miért játszottok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk miért játszottok a lányok érzéseivel, miért jó ez nektek ha összetöritek a szívét? (tisztelet a kivételnek)

Figyelt kérdés
Egyszer közel engeditek, egyszer ellökitek magatoktól. Egyszer mindent megtennél érte.. máskor meg le se sz*rod.
2014. febr. 15. 09:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Lányok miért játszottok a fiúk érzéseivel, miért jó ez nektek ha összetöritek a szívét? (tisztelet a kivételnek)

Egyszer közel engeditek, egyszer ellökitek magatoktól. Egyszer mindent megtennél érte.. máskor meg le se sz*rod.

2014. febr. 15. 09:09
 2/17 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs! Soha nem játszottam senki érzéaeivel. 17/L.
2014. febr. 15. 09:11
 3/17 anonim ***** válasza:

Az kölcsönös. Mind2 nemben vannak ilyenek. Én pl soha nem csinálnék ilyet, de velem már megcsinálták párszor...

19F

2014. febr. 15. 09:12
 4/17 anonim ***** válasza:
Pedig ez inkább a lányok szokása.
2014. febr. 15. 09:13
 5/17 anonim ***** válasza:

Nehogy azthidd , hogy a csajok nem csinálják ezt.

Nem vagyok ez a fajta , de kaptam belőle eleget..

17/f

2014. febr. 15. 09:14
 6/17 A kérdező kommentje:
Fiúk ha nektek is így fáj ez akkor más fiú aki ezt csinálja miért élvezi!? Ezt tényleg nem értem.
2014. febr. 15. 09:17
 7/17 anonim ***** válasza:
Lányok ha nektek is így fáj ez akkor más lány aki ezt csinálja miért élvezi!? Ezt tényleg nem értem.
2014. febr. 15. 09:19
 8/17 anonim ***** válasza:

Elso vagyok : leirom pasi szemmel ,mivel mindket oldalon alltam mar .

1, nem akar bantani ,de bizonytalan a kapcsolatban. Amikor veled van minden jo ,de amikor nincs veled,nem vagyik rad . Megnezeget masokat es elkepzeli,hogy jo lenne a valtozas

2, trofeat gyujt

3, egy f..zfej

Sajnos en is bantottam igy lanyokat akaratom kivul ,nem volt jo erzes hidd el es engem is bantottak -szinten az elso okbol

38/F

2014. febr. 15. 09:20
 9/17 anonim ***** válasza:
Annyi, hogy nem kell ilyen bunkó gyökereket választani. A normálisabbakat elkülditek, a gyökerekkel összejöttök, aztán meg megy a sírás. De következő alkalommal is ez lesz, aztán pár eset után rádöbbentek, hogy hát ezt mégse kellene, aztán választotok egy normálisat. És ha először is így tettetek volna, akkor minden happy lenne
2014. febr. 15. 09:20
 10/17 anonim ***** válasza:
92%

Én lány vagyok, de ne haragudj kérdező, a férfiaknak igazuk van: A lányoknak szokása a fiúk érzéseivel játszani, a férfiaknak nagyon ritkán. Maximum csak te képzelsz bele valamit a dologba, elképzeled a pasit olyannak, amilyennek látni szeretnéd, aztán pofára esel, ha nem követi a fejedben játszódó forgatókönyvet.

17/L

2014. febr. 15. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!