Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért játszottok a lányok érzéseivel, miért jó ez nektek ha összetöritek a szívét? (tisztelet a kivételnek)
Lányok miért játszottok a fiúk érzéseivel, miért jó ez nektek ha összetöritek a szívét? (tisztelet a kivételnek)
Egyszer közel engeditek, egyszer ellökitek magatoktól. Egyszer mindent megtennél érte.. máskor meg le se sz*rod.
Az kölcsönös. Mind2 nemben vannak ilyenek. Én pl soha nem csinálnék ilyet, de velem már megcsinálták párszor...
19F
Nehogy azthidd , hogy a csajok nem csinálják ezt.
Nem vagyok ez a fajta , de kaptam belőle eleget..
17/f
Elso vagyok : leirom pasi szemmel ,mivel mindket oldalon alltam mar .
1, nem akar bantani ,de bizonytalan a kapcsolatban. Amikor veled van minden jo ,de amikor nincs veled,nem vagyik rad . Megnezeget masokat es elkepzeli,hogy jo lenne a valtozas
2, trofeat gyujt
3, egy f..zfej
Sajnos en is bantottam igy lanyokat akaratom kivul ,nem volt jo erzes hidd el es engem is bantottak -szinten az elso okbol
38/F
Én lány vagyok, de ne haragudj kérdező, a férfiaknak igazuk van: A lányoknak szokása a fiúk érzéseivel játszani, a férfiaknak nagyon ritkán. Maximum csak te képzelsz bele valamit a dologba, elképzeled a pasit olyannak, amilyennek látni szeretnéd, aztán pofára esel, ha nem követi a fejedben játszódó forgatókönyvet.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!