Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-40 éves férfiak! Kezdenétek egy 18 éves szűz lánnyal? Csak szexet, vagy akár kapcsolatot is, ha elég érett agyilag?
Figyelt kérdés
Szex: Örülnétek neki, hogy tanítgathatjátok, vagy ez inkább apró teher lenne?
Kapcsolat is: Tudnátok épp olyan komolyan venni, mintha egy veletek egy idős nő lenne?
2018. ápr. 17. 11:34
1/24 anonim válasza:
Igen, szívesen tanítgatnám, ha lelkes.
Kapcsolat? Ha tényleg érett.
2/24 anonim válasza:
Szex: örülnék.
kapcsolat: ez csak a lánytól függ. Ha érett agyilag, akkor komolyan tudom venni.
3/24 anonim válasza:
Kezdenék és kapcsolatot is,mivel én is az maradtam,csak már bánom.
4/24 anonim válasza:
27 vagyok és én is szűz férfi. Szóval igen kapcsolatra is kellene egy 18 éves lány :) Legalább közösen kezdenénk a bénázásokat 😍
5/24 anonim válasza:
Kezdenék, és kapcsolatot is akár, ha ő is akarja.
Szex: örülnék, tanítani mindig öröm! ;)
Kapcsolat: Persze, ha tényleg képes ahhoz méltóan viselkedni.
32/F
8/24 anonim válasza:
Szívesen tanítgatnám! Ha össze illenénk akkor több is lehetne!
9/24 anonim válasza:
Mindkettő kérdés esetén: igen
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!