Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25-40 éves férfiak! Kezdenétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-40 éves férfiak! Kezdenétek egy 18 éves szűz lánnyal? Csak szexet, vagy akár kapcsolatot is, ha elég érett agyilag?

Figyelt kérdés

Szex: Örülnétek neki, hogy tanítgathatjátok, vagy ez inkább apró teher lenne?

Kapcsolat is: Tudnátok épp olyan komolyan venni, mintha egy veletek egy idős nő lenne?

2018. ápr. 17. 11:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Talán szex igen... kapcsolat nem.
2018. ápr. 17. 13:24
 12/24 anonim ***** válasza:

sokáig tanítgatnám, először a kényeztetésre, aztán hogy hogyan kell élvezni a férfi közeledését, aztán pedig eljutnánk oda, hogy már nem szűz :)

Ebből kifolyólag, el tudnám képzelni a kapcsolatot is, ha értelmes, és célokkal rendelkezik az életben.

26F

2018. ápr. 17. 13:47
 13/24 anonim ***** válasza:
12%

Tanítanám, és mindent megmutatnák neki, nagyon vigyázva rá!

40/F

2018. ápr. 17. 13:51
 14/24 anonim ***** válasza:

Mindkettőnek örülnék, leginkább egyszerre.

25/F.

2018. ápr. 17. 14:30
 15/24 A kérdező kommentje:

Köszi a sok pozitív visszajelzést, privátban íróknak is. Jó hallani, hogy a kapcsolat is oké néhányatoknak.

Nem is olyan régen próbálkoztam egy 34 éves "srácnál", aki már többször is mondta, hogy milyen szép vagyok stb. De úgy utasított vissza, mint a szél, merthogy én milyen fiatal vagyok.. :-(

Ez picit elbizonytalanított, mert ehhez a korosztályhoz vonzódom.

2018. ápr. 17. 15:06
 16/24 anonim ***** válasza:
43%

Szex persze. Birom a fiatal csajokat, szoktam is foleg nyaron felszedni egyet kettot.

De kapcsolat nem kell veluk. Miert? Mas a celjuk, mas a napirend a vilaglatas. 20 ev korkulonbseg ehhez sok nalam. Nem utolso sorban eltartani nem fogom. Egy vacsora vagy ketto, esetleg egy hetvege belefer de nem fixen minden szamlat en akarok fizetni.

2018. ápr. 17. 15:08
 17/24 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező, mindkét válaszodra: IGEN a válasz.

Nem az életkorodtól függ, hogy kellenél e bármilyen kapcsolatra, hanem az érettséged, tulajdonságaid lennének döntőek:)

37F

2018. ápr. 17. 15:28
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
#12 vagyok, a 26 éves nagyon fiatal akkor neked?
2018. ápr. 17. 15:31
 19/24 anonim ***** válasza:
39%

Szex: Nem, mert nem egy tapasztalatlan gyerekkel akarok együtt lenni, hanem egy olyan nővel, aki tudja, hogyan kell örömet szerezni, nincs nekem türelmem ahhoz, hogy tanítgassak, élvezni akarom a szeretkezést.

Kapcsolat: Kizárt, egyrészt fel sem vállalnám mások előtt, másrészt pedig nem illenék össze egy kislánnyal, akinek még fogalma sincs az életről, és nem ért meg.

Mivel nem vagyok úgy kiéhezve a dugásra, mint a válaszolók nagy része, vannak elvárásaim a nőkkel szemben.

2018. ápr. 17. 15:58
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

Hány privátot kaptál már? :D

4383848582-ra tippelek...

2018. ápr. 18. 01:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!