Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-40 éves férfiak! Kezdenétek egy 18 éves szűz lánnyal? Csak szexet, vagy akár kapcsolatot is, ha elég érett agyilag?
Szex: Örülnétek neki, hogy tanítgathatjátok, vagy ez inkább apró teher lenne?
Kapcsolat is: Tudnátok épp olyan komolyan venni, mintha egy veletek egy idős nő lenne?
sokáig tanítgatnám, először a kényeztetésre, aztán hogy hogyan kell élvezni a férfi közeledését, aztán pedig eljutnánk oda, hogy már nem szűz :)
Ebből kifolyólag, el tudnám képzelni a kapcsolatot is, ha értelmes, és célokkal rendelkezik az életben.
26F
Tanítanám, és mindent megmutatnák neki, nagyon vigyázva rá!
40/F
Mindkettőnek örülnék, leginkább egyszerre.
25/F.
Köszi a sok pozitív visszajelzést, privátban íróknak is. Jó hallani, hogy a kapcsolat is oké néhányatoknak.
Nem is olyan régen próbálkoztam egy 34 éves "srácnál", aki már többször is mondta, hogy milyen szép vagyok stb. De úgy utasított vissza, mint a szél, merthogy én milyen fiatal vagyok.. :-(
Ez picit elbizonytalanított, mert ehhez a korosztályhoz vonzódom.
Szex persze. Birom a fiatal csajokat, szoktam is foleg nyaron felszedni egyet kettot.
De kapcsolat nem kell veluk. Miert? Mas a celjuk, mas a napirend a vilaglatas. 20 ev korkulonbseg ehhez sok nalam. Nem utolso sorban eltartani nem fogom. Egy vacsora vagy ketto, esetleg egy hetvege belefer de nem fixen minden szamlat en akarok fizetni.
Kérdező, mindkét válaszodra: IGEN a válasz.
Nem az életkorodtól függ, hogy kellenél e bármilyen kapcsolatra, hanem az érettséged, tulajdonságaid lennének döntőek:)
37F
Szex: Nem, mert nem egy tapasztalatlan gyerekkel akarok együtt lenni, hanem egy olyan nővel, aki tudja, hogyan kell örömet szerezni, nincs nekem türelmem ahhoz, hogy tanítgassak, élvezni akarom a szeretkezést.
Kapcsolat: Kizárt, egyrészt fel sem vállalnám mások előtt, másrészt pedig nem illenék össze egy kislánnyal, akinek még fogalma sincs az életről, és nem ért meg.
Mivel nem vagyok úgy kiéhezve a dugásra, mint a válaszolók nagy része, vannak elvárásaim a nőkkel szemben.
Hány privátot kaptál már? :D
4383848582-ra tippelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!